2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست
خدا حفظ کنه مادرتونا چه ریلکس 😅حالا من میشینم حررررص میخورم خودمو پیر میکنم 😬

منم حرص خوردم دیگه نزدیک بود بزنمش . ولش کردم اومدم اینور . گفتم بزار یبار بفهمه معلم تذکر بده چقدر بده . و از این به بعد خودش بگه بیا مشق بنویسیم. و گوش بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
باز وضع شما بهتر از منه . دختر من اصلا به درس دل نمیده . میگم یه چیزیوالان بهش میگی باز میگی پس چی ش ...

یه احتمال هم هست که استرس می‌گیره اون لحظه... منم می شد گاهی باهاش کار می‌کردم، می‌ترسید دعواش کنم همه چی یادش می‌رفت. 

شاید حواس پرته ، یا دستاش ضعیفه، تو که نباید چیزی بگی .فقط و فقط معلمش باید کار کنه

دقیقا حواس پرته یعنی دل نمیده . یه چیزیو ده بار میگی باز میگه چی؟ 

معلمش هم کار میکنه اونم همینو میگه . بالاخره منم باید توی خونه کار کنم دیگه . تمرینه

بچه ای که حرف گوش نمیکنه بد نیس گاهی کمی استرس بکشه بلکه سر راه بیاد استرس سازنده تا خودشو پیدا کنه ...

اره با شناختی که از دخترم و از معلمش دارمومیدونم که آنروز یه تذکر لازم داشت تا به خودش بیاد 

ویروس ها هم منو دق دادنهی میگیره از مدرسه میاره برا ماخدایا مارو به خرداد برسون

ای بابا پسرم کلاس اولی بود تومهر هفته ای یکبار مریض شد تااخر سال فکرکنم دوهفته یکبار یهویروس جدید میگرفت یعنی یه طوری بود دوست نداشتم بره مدرسه اما رفت کلاس دوم بدنش قوی تر شد الان که سومه خیلی اوکیه فقط تومدرسه سپردم حتما قبل خوراکی دستاشو بشوره چون بیشتر از طریق دست الوده پسرم ویروس میگیره

باز وضع شما بهتر از منه . دختر من اصلا به درس دل نمیده . میگم یه چیزیوالان بهش میگی باز میگی پس چی ش ...

پسر من با املا اینطوریه😐

واقعا دنبال دلیلشم چرا چرا. یه ماه تموم نگران رو تمرین کردیم خودم شمردم یک روز هفت بار نگران رو تکرار کرده بودیم ولی فرداش تو املا نوشته بود نقران. 

باهوشه یادگیریش خوبه تمرکزش و حافظه تصویریش عالیه. ولی چرا پس با املا اینطوریه. در به در دنبال علتشم

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
الهی بگردم .... خوب براش آبجی داداش بیارین، به منم می‌گفتن بیار نیاوردم. البته یک مشکل جسمانی دارم ب ...

خدا نکنه گلم

وایی خدایا شکرت 😍😍منم دیسک و سیاتیک دارم چند ماهه اقدامم هستم ولی نمیشه خیلیم پشیمونم که ۷سال جلوگیری داشتم اخه سنم بالای ۳۰ هستش دخترمم کلافم کرده فقط من ابجی ندارم الهی خدا براتون نگه داره یه نی نی خوشکل بیارین فقط مواظب باشین من بهار بی بی زدم مثبت شبش پری شدم 

اکیپ سوگلی های سایت#

منم عین تو🥺

حالم خیلی بده...منتظرم پسر کوچیکم بیدارشه پاشم برم امروز تو‌مدرسه اش بشینم،همش میگفت مامان امروز بیا باهام مدرسه همونجا بمون،دلم خونه،چرا خیلی از مادر اصلا براشون مهم نیست دوروبرم زیادن،خیلی راحت از غصه و ناراحتی بچشون میگذرن بچشونم قوی بار میاد ولی من با این روحیاتم دارم بچه هامو وابسته و ضعیف بار میارم....یوقتایی میگم کاش مادر نشده بودم من مناسب مادر بودن نیستم،از بس دوسشون دارمو غصشونو میخورم همش حالم بده

2810