2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست

چارش همون کاریه که مامانامون کردن.  واگذارمون کردن به خودمون.  بهتر از همه مشق نوشتیمو درس خوندیم.  ما مامانای امروزی یه رفتاری می کنیم که انگار مشق برای خود ماست  البته بچه شما کلاس اوله.  یه سال جا داره

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
مامانم‌الان میدید تاپیکتو میگفت یکبار فقط یکبار بدون مشق یا اشتباه نوشته شده بفرستش مدرسه درس عبرت م ...

خب شما غیرت داشتی خجالت کشیدی، بعضی بچه‌ها خجالت هیچی...‌ دختر من کلاس اول بود، معلمش جلوی من می‌گفت این سر کلاس مشق نمی‌نویسه، ولی اون به ککش نمی گزید ...‌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من کلاس ۴مه هنوز اینطوره کلا از کوچیکی خیلی وابسطه و عاطفی بود .به قول شما درشم خوبه اما این اح ...

تک فرزند هستش دخترم خانمای دیگه میان دنبال بچهاشون یکی بغلشونه یوی شیفت صبح یکی بعدظهر شاید یویم تو شکمشون باشه بعد دخترم بغض میکنه همه ابجی دارن حتی غصه اینم میخوره میگه چون من تنهام اینجوریم😐 شبا بغلم میکنه میخابه متاسفانه خودمم اشکم دم مشکم هستش بخودم رفته ولی این دیگه کلافم کرده اولش میاد تکالیفشومینویسه بعدش حسابی گریه میکنه خالی که شد میگه میرن مدرسه خیلی خوبه😐😂

اکیپ سوگلی های سایت#

چرا بچه ها اینطور شدن؟پسر من کلاس دومه درسش هم عالی همه رو سر کلاس یاد میگیره چون من اصلا تو خونه با ...

باز وضع شما بهتر از منه . دختر من اصلا به درس دل نمیده . میگم یه چیزیوالان بهش میگی باز میگی پس چی شد؟ میگه نمیدونم وایسا فکر کنم . انگار اصلا به گوشش نخورده . با اینکه همین دو ثانیه پیش کلی باهاش کار کردی و حالیش کردی . باز میگه نمیدونم . 

2805

خانوما یه سوال یعنی نظام آموزشی کشورای دیگه هم همینطوریه،یعنی بچه ها یک هفته وروزی ۶ساعت سرکلاسن،بنظرم اول تا سوم باید بیشتر از ۳روز مدرسه نمیرفتن اونم روزی ۴ساعت با بازی و عملی به بچه ها درس میدادن،اینجوری هم بچه از مدرسه بدش نمیادو زده نمیشه هم سطح یادگیریشون  میره بالا...

مامانم‌الان میدید تاپیکتو میگفت یکبار فقط یکبار بدون مشق یا اشتباه نوشته شده بفرستش مدرسه درس عبرت م ...

اره منم همین کارو کردم .دیگه اومدم اینور گفتم من دیگه بهت مشق نمیگم . نشستم فیلم دیدم بعدم رفتم خوابیدم . باباش رفت پیشش یکم دیگه نوشتن و تموم . دو تا تکلیف دیگش موند . صبح باز باباشو بیدار کردم گفتم برو بیدارش کن اینارو بنویسید . باباش هم خوابش میومد هی گفت چی؟ کجا؟ گفتم هیچی . باز اومدم خوابیدم صبحونه هم خودشون دوتایی خوردن و رفتن . به معلمش هم پیام دادم گفتم اوضاع اینجوری بوده . که فک نکنه من به تکالیف بی توجه بودم و گفتم هر. طوری صلاح میدونی یه تذکر به دخترم بده . حالا بیاد ببینیم چیکار کرده . 

[QUOTE=356700787]ننویسه والا بهتر از اینجور نوشتنه . نمیدونی که سه خط از حرف  م قرار بود بنویسه . یه دونشون شبیه ...[/QUOT 

اون دست ورزی اش احتمالاً ضعیفه.‌ دختر منم همین خط صاف رو نمی‌تونست بکشه هی دائم کج می‌کشید.‌ دو صفحه می‌نوشت همه کج و معوج ...‌‌ معلمش همش می‌گفت این ضعیفه، ولی خوندنش خیلی خوب بود. راه میفته غصه نخور، منم وقتی معلمش گفت ضعیفه شب تا صبح نخوابیدم از گریه، الان بهش فکر می‌کنم میگم دیوونه بودم😂

باز وضع شما بهتر از منه . دختر من اصلا به درس دل نمیده . میگم یه چیزیوالان بهش میگی باز میگی پس چی ش ...

معلمش خوبه؟

حواست باشه معلم کلاس اول خیلی مهمه ها ببین اگه معلمش خوب نیست که معمولا مدارس دولتی معلمهای خوبی ندارن یا براش معلم خصوصی بگیر یا ببرش غیرانتفاعی تا اول ساله.معلم پارسال پسرم عالی بود تمام کارهای بچه ها رو تو کلاس انجام میداد ما نهایت یه دیکته می گفتیم و یه تمرین ریاضی انجام میدادیم تو خونه

باز وضع شما بهتر از منه . دختر من اصلا به درس دل نمیده . میگم یه چیزیوالان بهش میگی باز میگی پس چی ش ...

ذهنش مشغول یه چیز دیگه است یا تو تخیلاتشه که گوش نمیده یا دلش میخواد بره پی زندگی 

هنوز برا خودش درس و مشق رو وظیفه ندونسته 

یواش یواش میاد رو دور نگران نباش 

اصلا خودتو اذیت نکن اعصاب لطیفتو خراب نکن 

بچه تو پر از استعداد پر از تواناییه که به وقتش شکوفا میشه 

هیچکسم بیسواد نمیمونه 

نمره مدرسه هم نشان دهنده خوشبختیمون نیست 

چه بچه های درسخونی مثل ما بدبخت شدن 

بچه درس نخون هامون الان پولشون از پارو بالا میره الان اینو که میگم راست گفتم 

کاش ماهن درس نمیخوندیم فکرمونو جای دیگه میزاشتیم مثلشون بودیم

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
ببرش توی اتاق درسش بده یک نفر باید مسئولیت درسشو به عهده بگیره به پدرش نگو وقتی که باباش نیست باش کا ...

اولش خودم بودم . بعد که دید من سخت میگیرمو اگه اشتباه بنویسه پاک می کنم گفت بابام بیاد مشق بگه . چون باباش هر چی این بنویسه ایراد نمی گیره . ولی اونم به درد نمیخوره و معلم ایراد میگیره .باباشم میگفت تو سخت میگیری این بچه اس بزار هر جوری بلده بنویسه . گفتم این بچه اس ما باید درست رو یادش بدیم نه اینکه هر جوری بلده و غلطه بنویسه و عادت کنه. خلاصه هر دوتاشون از من ایراد گرفتن منم ول کردم به حال خودشون تا تذکر بگیره بلکه قدر بدونن و اینقدر الکی طلبکار نباشن ازم . 

خب تازه اول مدارسه عادت نداره یکم صبوری کن باهاش بازی کن بنویسه

والا صبوری کردم . تایم استراحت گذاشتم غذا میوه همه چی.  تایم بازی دادم . ولی برا نوشتن توجه نمی‌کرد. خیلی اذیتم کرد اصلا نمیدونی چه اوضاعی بود 

از هر چی مدرسه اس متنفرم،بچه ی بیچارمو صب زود باید بفرستم چند ساعت بشین یه جا تو‌مغزش فرو کنن چیزای ...

خوب نفرست بمونه پیش خودت 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
2810