2777
2789

کلاس اوله دیگه کفرمو بالا آورد  . سپردم به باباش اونم غلط غلوط گفت بنویسه! فقط هدفش تموم کردن مشقامو بود . من چه کنم با این پدر دختر ؟ 

امروزم به معلمش پیام دادم یه تذکری به دخترم بده بلکه یکم به خودش بیاد . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

حالا یه بار ننویسه چی میشه؟

چرا فشارو رو بچه زیاد میکنی؟

بیخیال

انقد حرص نده به خودت و اون بچه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

تاپیک اخرررررم

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

ویروس ها هم منو دق دادن

هی میگیره از مدرسه میاره برا ما

خدایا مارو به خرداد برسون

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

کاش همین اول مهر برای معلم باب نمیکردی تذکر دادن به دخترت رو 

یهو تو جمع کلاس دم به دقیقه تذکر میده یا دعواش میکنه 

پشتش به همین پیام شما گرمه 

اون وقت یه بچه استرسی و بی اعتماد به نفس رو دستت میمونه

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
ویروس ها هم منو دق دادنهی میگیره از مدرسه میاره برا ماخدایا مارو به خرداد برسون

وای مرمری

خیلییی وقته ندیدمت

چطوری؟ اوضاع رواله؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چرا بچه ها اینطور شدن؟

پسر من کلاس دومه درسش هم عالی همه رو سر کلاس یاد میگیره چون من اصلا تو خونه باهاش کار نمیکنم یعنی اصلا نمیاد کار کنه ساعت ۹ شب بعد از اینکه کلی منو حرص میده میاد می شینه سر مشق هاش دو ساعت طول میده دوسه تا مشق کوچولو رو😢😢😢

مامانم‌الان میدید تاپیکتو میگفت یکبار فقط یکبار بدون مشق یا اشتباه نوشته شده بفرستش مدرسه درس عبرت میشه براش

با من یه بار اینکارو‌کرد تو دبستان نق میزدم نمینوشتم مامانمم کیفمو بست گفت بیا تلوزیون ببینیم ولش کن ریلکس😂تعجبم کردم فرداش رفتم انقدر خجالت کشیدم همه نوشته بودن معلممون‌گفت چرا ننوشتی و‌اینا باورت میشه همون شد دیگه

2810