2777
2789
عنوان

جن کاملا واقعی مامان بزرگم میگ

845 بازدید | 66 پست

مادربزرگم میگ یه پیرزنی بوده قدیم از فامیلای مامانبزرگم که با شوهرش تنها زندگی میکرده .این پیرزن میگفت هرروز عصر دوتا گربه میومدن توی ی کرسی چوبی ک داخل حیات بود و چند دقیقه رو بروی هم میو میو میکردن و میرفتن اینم پیرزنم خیلی کنجکاو میشه ینی چی ک اینا چن دقیقه میو میکنن و بعد میرن میگه ی بار دیدم دوروز یکی از این گربه ها نیومد  روز سوم ک اومد  این پیرزن قایم شد تک شنید اون یکی گربه از اونی ک دوروز نبود پرسید خاله خدجه کجا بودی اون یکیم گفت رفته بودم عروسی این پیرزنم میاد تو خونه بعد فرداش ب گربه میگ خاله خدجه عروسی خوش گذشت

بعد مامان بزرگم میگ گربه تا اینو گفت پرید رو سرش و تمام صورت پیرزنه رو با چنگالاش چنگ انداخت.

نمیدونم باور میکنید یا ن ولی واقعا درسته و مامان بزرگ من این پیرزنو کامل میشناسه بخاطر همین میگن بین گربه ها و جن ها ارتباط عمیق هست

امکان نداره واسه کسی دعا کنم و مستجاب نشه هم دعام گیراست و هم نفرینم💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

قبول دارم.....گربه ی خونه ی مادرم اینا جلوی چشم خودم.با صدای بابام .مادرمو به اسم کوچیک صدا زد...من فکر کردم توهم زدم....ولی مادرم اومد رو ایوون پرسید پدرت کجاست هی صدام میزنه.....بماند که یه مدت واقعا اذییت میکردن....البته هنوزم که هنوزه عاشق گربم.تو کوچه بببینمشون غذا میزارم براشون

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
قبول دارم.....گربه ی خونه ی مادرم اینا جلوی چشم خودم.با صدای بابام .مادرمو به اسم کوچیک صدا زد...من ...

یا خدا

قبول دارم.....گربه ی خونه ی مادرم اینا جلوی چشم خودم.با صدای بابام .مادرمو به اسم کوچیک صدا زد...من ...

ینی واقعا خودت با چشم خودت دیدی؟؟؟

2810