2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51646 بازدید | 351 پست
خداروشکر ، اما هرکس که بین فامیل و آشنا دیدم که رفتن دولتی اوضاع درسیشون خوب نبوده یکیشون که با دختر ...

من دوتادخترام دولتین خیلی زرنگن مخصوصابزرگه کلاس چهارم همیشه شاگرداول بوده و تابحال مشکلی نداشتم خداروشکر

محیط شهر ما چون از شهرک های اطراف هم میان یکم دولتی هاش بچه هاش ادب شون پایینه متاسفانه گلم و فحش و ...

به نظر من جای این همه هزینه که کردی و این همه بحث بچه ات یه مشاور ببر که روی تمرکز و دقتش کار کنه.هرجا ببری بااین حجم استرس و عدم تمرکز لطمه نیخوره 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان کارشناسی ارشد مامایی ام گلم و شاغل در بیمارستان بودم بخاطر دوتا دخترام از کار اومدم بیرون که ...

غیر انتفاعیو درس و آزمون ومعلم خصوصی فقططط بعد دبیرستان اونم در صورت تمایل خود بچه بهشونم یاد نده که بخاطر مثلا لطمه خوردن بچه هاشون خونه نشین بشن

هیچــ
بخدا موهام داره سفید میشه فک کنم اصلا عمرم از استرس قد نمیده کنکورشو ببینم 😔

شما خودتم برو مشاور. بچه کلاس اولی انقد کلاس و آزمون و کانون میخاد؟! تابستونو نذاشتی بچگی و بازی کنه انقد همه چیو براش بزرگ کردی جمع دو دوتا چهارتای ساده یادش رفته.  فک میکنه همه چی خیلی سخته

منظورشون از کله گنده های شهر کیا هست ؟

خوش به حال شون چه عزت و احترامی دارن ☹☹

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
ترکی زبان نیست پس چیه؟😄من الان بلد نیستم یبین چقدر از من جلوترهزبان رو چطوری شش سالگی فول بود؟

آخه خودمون ترکیم

خونه هم‌کلا استانبولی نگاه میکنیم 

برای همون ترکی و زبان‌مادری میببنم بیشتر

چون از ۶ ماهگی مهد‌میرفت زبان فارسی هم‌کامل بلد بود

از وقتی زبون باز کرد هم خودم و باباش باهاش انگلیسی حرف میردیم بیشتر

کلا محیط ۴ زبانه بود براش

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

برام جالب اود گفتین سه زبانهپسر من از ۶ سالگی ترکی آذری،استانبولی و فارسی و انگلیسی فول بود ولی هیچ ...

آفرین به پسرتون،یادگیری زبان خیلی خوبه

دختر منم ۶سال و نیمشه ولی استانبولی بلد نیست همون ترکی آذری خودمون و فارسی و انگلیسی

خیلی دوست داره چینی یاد بگیره ولی فعلا مدرسه اش برامون چالش درست کرده

زمان ما میرفتیم کلاس ۴۰ نفره خودمون از پس خودمون بر میومدیم معلم چه بلاهای سرمون میاورد،من موندم این ...

دقیقا و تابستون هم که اصلا درس نمی خوندیم من یادمه فقط جدول ضرب یاد گرفته بودم تابستون هعی با خودم تکرار میکردم اونم تازه مامانم میگفت نمیخواد میری مدرسه دوباره میگن!  من از مامانم استرسی تر و پیگیرتر بودم   باز با این وجود الان تو جامعه می لنگیم 

فقط تو مدرسه دولتی فحش یاد میگیرن؟

اتفاقا پسر من پارسال مدرسه غیردولتی بود و بچه‌هاش فحشهای +۱۸ میدادن ولی امسال دولتی نوشتمش و بچه‌هاش خیلی بهترن. تا الان که نگفته فحش شنیده باشه. مدرسه هم بزرگ و خوبه.

به نظرم دلیل دیگه‌ای داره که بچتون نتونسته ج بده. شاید اختلال عدم تمرکز داره. با مشاور صحبت کن اول بعد درباره کلاس و مدرسه تصمیم بگیر

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
خوب مشکل از خودت بچه اته فک کردی چون پول میدی ۸ تومن ب معلم پس بچه ات دیگه بلد شده !!!!!بچه ات بلد ن ...

ببخشید شما مثلاینکه دلتون از جای دیگه پره 

خودت پرتی یعنی چی ؟ بلد نیستین محترمانه صحبت کنید ؟ 

و اینکه اگه پیامارو بخونید من نوشتم برا دوستان 

بچه ای که ریاضی و زبان رتبه داره و جمع ۳ رقمی رو بصورت ذهنی تو ۷ سالگی انجام میده مسلما بشدت باهوشه 

بچه ای که با کودکان ۱۰ ساله رتبه بندی میشه مسلما باهوشه 

و بلده 

لطفا اول فکر کنید بعد تایپ کنید و من بشما بی احترامی نکردم 

نمیدونم علت این رفتارتون چی هست خانم 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

این همه هزینه واسه دوران ابتدایی!!!!

چقدر استرس به بچه وارد میکنی ولش نکن زمان دبیرستان و کنکور درسو ول میکنه ها ببین کی گفتم.

داداش خودم سمپادی بوده اخرش هیییچییی

خدایا عاقبت همونو به‌خیر کن
محیط شهر ما چون از شهرک های اطراف هم میان یکم دولتی هاش بچه هاش ادب شون پایینه متاسفانه گلم و فحش و ...

بله متاسفانه مدرسه پسر منم فحش های عجیب غریب زیادی میگن....بهشون گفتم یادشون دادم شماها چیزی نگین وبه حرفاشون گوش ندین...با فحش دادن دهنش ون آلوده میشه....خب چه میشه کرد بالاخره بچه ها می شنوند از جامعه کوچه بازار....باید خودمون خوب بد براشون توضیح دهیم 

2810