2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51646 بازدید | 351 پست
دقیقا کلاس اول و دوم چیزی نداره که بخوای سه ماه تابستون در حال دوره کردن قبلیا و آمادگی برای بعدیا ب ...

چرا یه تمرین داره گورخر ها رو از زرافه ها پیدا کن

چوب خط بکش😂😂😂😂😂

فقط تو مدرسه دولتی فحش یاد میگیرن؟اتفاقا پسر من پارسال مدرسه غیردولتی بود و بچه‌هاش فحشهای +۱۸ میداد ...

زیر نظر دکتر هست عزیزم 

نظرش این بود ک یچیزی تو این کلاس شاید ترسونده بچه رو 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین به پسرتون،یادگیری زبان خیلی خوبهدختر منم ۶سال و نیمشه ولی استانبولی بلد نیست همون ترکی آذری خو ...

پسر منم عاشق چینی هست

حتی تابستون میگفت میرم‌کلاس ولی نذاشتم

به نظرم‌خیلی سختالان‌هم‌که درسهاشون عربی داره عاشقشه

کلا عاشق زبان های ببگانس

هر کلمه ای بشنوه یادش میمونه

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

اسی اون دکتر روانی رو عوض کن من واسه استرس کنکور ریتالین میخواستم دکترم نداد گفت مشکل قلبی و اعتیاد و هزار مشکل دیگه میاره هرکار کردم نداد چکار کردی با بچه ۸ ساله که ریتالین مصرف کنه؟

عزیزم شما نهایتا چندبار پافشاری کنی جابه جاش میکنن

اما به نظرم مشکل رو از ریشه حل کن

بچه شما قراره تا پایان تحصیل تو مدرسه و انشاالله دانشگاه تو سکوت محض بگذرونه تا بتونه درس بخونه!؟ اینجوری که نمیشه

هرچی بزرگتر بشن سروصدا هم بیشتر میشه به قول شما پچ پچ بچه ها هم بیشتر میشه

اگه همه چی اروم و باب میل نباشه درس هایی که ۳ماه دائم باهاش کار شده رو یادش میره!؟

اینا مسائل مهمیه و سعی کن اینارو حل کنی

چرا انقدر بچهاتون رو اذیت میکنیداز لحاظ اینکه همه چی باید براشون بهترین انجام بشهاین جور تربیت در ای ...

مادرشوهر احتمالا ترسیده مجبور بشه 

سه تا نوه هاش رو بدون شهریه ثبت نام کنه 

برا همین نذاشته

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
استارتر این و به عنوان یه خواهر میگمحتی اساتید به نام روانشناسی تاکید میکنن که اون چیز هایی که خودتو ...

همین دقیقاپسر من مدام تو خونه بود تا اینکه دیدم تو کوچه پر بچه ست بازی میکنن پسرم از تنهایی مدام گریه میکرد منم فرستادمش تو کوچه پیششون تا اینکه یه روز دیدم یه فحش بد یاد گرفته می‌گفت کو..ی منم گفتم نمی‌ذارم دیگه بره تو کوچه  تا حالا هیچوقت اینو نشنیده یکم عصبانی شدم در حالیکه بچه اصلا معنی اینو بلد نبود داداش بزرگم خیلی عاقله کلا داداشام فوق العاده مودبن تو عمرشون از این کلمه ها ازشون نشنیدم با داداشم مشورت 

داداشم گفت فکر کردی ما بچه بودیم تو کوچه و مدرسه از این فحشا نشنیدیم؟؟ هیچوقت شده تکرار کنیم؟؟ گفت به خدا یه فحشایی میدادن سرت سوت میکشید ولی ما هیچوقت عادت نکردیم چون تو محیط خونه اینجوری یاد گرفتیم، اینم بچه ست بهش بگو خوب نیست و تکرار نکن قرار نیست به خاطر این چیزا بچتو دور کنی از همه جا، بلآخره تا کی خودش که پنج سال دیگه خونه نمی‌مونه و وارد همین جامعه میشه اونوقت میشه یه بچه چشم و گوش بسته بی دست و پا که هیچی بلد نیست 

و واقعا همینه 

چرا یه تمرین داره گورخر ها رو از زرافه ها پیدا کنچوب خط بکش😂😂😂😂😂

من اون قدر خودم واسه تحصیلم سخت گرفتم که الان بیشتر با بازی بازی کردن با دخترم درس کار میکنم ترجیحم اینه اول بچگیشو کنه. درسشم عالیه کنارش باشگاهم میره پارک و شهربازیم میره 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
نگرانشم کل زندگیمو شغلمو و همه چیمو رها کردم بخاطرشون ک بتونم برسونمشون بجایی

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ها فقط میخوانم با واقعیتی که از بیرون معلومه روبروت کنم . الان خانواده شمام میگن ما هزینه کردیم و استرس کشیدیم دخترمون برسه به جایی بعد خودت میگی به خاطر بچه هام خونه دار شدم که لطمه نبینن . چند سال دیگم دخترت مثل شما به خاطر بچش مجبور میشه خونه دار بشه . من نمیگم خونه داری بده ولی خب اون همه استرس کشیدی تهش این شد بزار همه چیز نرمال باشه . من خودم موافق مدرسه دولتی هستم . دبیرستان که رفت انشالله اون موقع بفرست کلاس تست ک کنکور اونم در حد نرمال مثلا چنتا ددس تخصصی رو نه همه رو . از الان بچه زده میشه الان باید بره تفریح کنه بگرده مهارت یاد بگیره در کنارش درسم بخونه . 

دقیقا و تابستون هم که اصلا درس نمی خوندیم من یادمه فقط جدول ضرب یاد گرفته بودم تابستون هعی با خودم ت ...

مامان منم از اونور بوم افتاده بود😂😂😂

وقتی دیدار با اولیا بود مامان به همسایه میگفت ، تو برو هر چی گفتن به منم بگو

یعنی در این حد پیگیر 😁😂😂

2810