2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51645 بازدید | 351 پست

استارتر مشکل شما اینه که فکر میکنی هرچقدر بیشتر خرج کنی پس بازدهی بیشتره بچت لولش بالاتره بهتره باهوشتره

ولی فکرنمیکنی ۱۲ سال قراره مدرسه بفرستیش و تمام شهرای ایرانم بگردی هربار یه مدرسه تاپ و شیک انتخاب کنی اخرش به مشکل میخوری چرا چون هدفت از اساس اشتباهه

چه ربطی به این که شما گفتین داشت میگه زبانش عالی ریاضی رو تو آزمون سخت کانون نود و خورده میزنه تو ام ...

بله گلم نصف جماعتی از معلماشم انگشت به دهانن برا این موضوع 

املا کامل شده نمرش

روخوانی فقط دختر من و رستا یکی از دانش اموزاس که مسلط بوده 

زنگ ریاضی شیرین است تونسته ۱۵ تا تست ریاضیه کتاب تست رو درست و کامل بزنه معلم عاشقش شده 

و فقط تنها بدبختی اینه ک برگه ی امتحان رو کامل سفید داده 

بخدا هنگ کردیم همه مون 

یجای کار میلنگه ولی نمیدونیم کجاش

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این همه نظررررررررر. که بچه مشکل داره ببرش روانشناساستارتر زودتر ازینا دخترشو برده کهاحتمال عدم تمر ...

بله یکساله تحت نظر مشاور و فوق تخصص روانپزشک اطفاله گلم و چکاپ میشه هر ۳ ماه

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

اگه واقعا خودت همون سوالات رو ازش پرسیدی و درست جواب داده پس فقط دو دلیل داره رفتارش سر کلاس که جواب نمیده 

اول عدم تمرکز . که جابجا نکنی بهتره یعنی اصلا جابجایی فایده نداره  باید یادش بدی در هر جایی که باشه اگه بلد بود جواب بده چه شلوغ چه خلوت .. چون الان در سطح دبستانه اما در سطح های بالاتر که بره چه دبیرستان و کنکور و .. شاید یه نفر سر ازمون مدام سوال کنه باید یاد بگیره در هر شرایطی خودشو وفق بده این خیلی مهمه .

موضوع دوم اینه که از عمد سر کلاس برگه سفید میده تا تورو مجبور کنه کلاسشو عوض کنی . یا حالا از بعضیا تو کلاس خوشش نمیاد یا داخل کلاس الف افرادی هستن که دیده و دوس داره بره پیش اونا . به هر حال تضمینی نیست جاشو عوض کنی و از اون معلم یا همکلاسی هاش هم ایراد نگیره 

پس یادش بده تمرکز کنه 

داخل خونه ازش ازمون بگیر یا تکلیف بهش بده بعد سر و صدا ایجاد کن ... مثلا صدای تلویزیون یا با گوشی صحبت کن . کم کم عادت میکنه . 

و اینکه غیر انتفاعی گزاشتی تصمیم شخصیه منتها زیاد سخت نگیر بهش و ایرادی بارش نیار که خودتو اسیر میکنه بگو همینه که هست باید عادت کنی و بقیه همکلاسیات هم همین شرایط دارن و یاد گرفتن به سر و صدا بی اهمیت باشن 

حتما دخترت یه چیزی و داره پنهون میکنه ! برگه سفید دادن یجور اعتراض و لج کردنه وگرنه که موقع آزمون کلاس آروم و بدون صداست ! بنظرم سعی کن با آرامش علت نارضایتی دخترتو بپرسی ، احتمال میدم از خانم معلمش خوشش نیومده و نتونسته باهاش ارتباط بگیره 

حتما دخترت یه چیزی و داره پنهون میکنه ! برگه سفید دادن یجور اعتراض و لج کردنه وگرنه که موقع آزمون کل ...

اخه معلمش بنظرم مهربون بود نمیدونم شاید بقول شما همینه علتش 

چون معلم پارسال در عین مهربونی سخت گیر بود و کلاس رو خوب مدیریت میکرد 

این یکی میگه مامان همش معلم قهر میکنه چون بچه ها ساکت نمیمونن و گوش نمیدن اصلا

بنظرم مشکل ازجای دیگه میتونه باشه ، اول از همه ببرش پیش مشاور کودک تا اون مشکل رو پیداکنه چونکه اگر ریاضیش خوب بوده حداقل دوتا سوال ک از گذشته هست رو مینوشت مثلا جمع یا… بنظرم ببرش پیش مشاور کودک اون بررسی کنه مشکل چیه شاید مشکل های دیگه داره ک به شما نمیتونه بگه و این موضوع رو بهونه کرده