2777
2789
عنوان

یبوست گرفتم حتی خون اومد چکارکنم‌خب شم‌سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 89 پست
بجای این راهکارها برو دکتر و کلونسکوپی بده ،به امیدخدا زودخوب میشی،خوددرمانی نکن

خواهر چی بگم از بی پولییی بعد ۲روزیه اینجورم خیلی اذیت نبودم امشب دیگ پدرم دراومد وای وای 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حال بهم زن نیس یکبار مادرم‌گفت نصف کره کوچیک روبخور وای میخاستم بالا بیارم کره خالی یجوریه😂

کره فایده نداره... اگر روش های دیگه مثل انجیر پودر های مسهل و... جواب نداد روغن کرچک بخور از همونا که برای عکس برداری بعضی از مریض ها میخورن 

قشنگ کل شیشه رو یه جا سر بکش

کنار دستت یه آب پرتقال بزار 

خیلی چندشههه...

ولی وای اگه یبوست ادامه پیدا کنه وااای

از تمام گل های نرگس جهان بدم می آید...💔
ممنونم‌گلممیگم برای امضاتون‌ میپرسم اقدامی کردین‌گوشی پیداکنید؟من‌چندسال پیش گم گردم پیداشد بعد ۲ماه ...

خواهش می کنم . بله دزدا رو گرفتن . شش ماه شد و بیست روز 

میگن گوشیا رفته افغانستان اما من هنوز امیدوارم . هر چند میگن نه نمیاد و رفته . دیگه منتظر نباش

اما من چطور ناامید باشم وقتی خدا رو دارم 😭. الان با گوشی کم جای قدیمی که به پنجاه برسه خاموش میشه و هر کسی دو تا دو تا داره سر کنم و نتونم یه عکس بگیرم که همه میگن این چیه 

من که دیگه گوشی نمیگیرم . منتظرم که خدا گوشیمو پیدا کنه

هر چند من بدترین فرد روزی زمینشم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
والا امتحان کردم که میگم😄

یادم یه چیزی افتادم

یبار مریض شده بودم اسهال با استفراغ حتی آبم میخوزدم بالا میاوردم عددد پریودم شدم یعنی دهنم صاف شد قشنگ چندکیلو کم کردم بسکه عذاب کشیدم بخاطز معدم 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
وای خیلی خیلی خیلی بده قشنگ میخاد بیاد ولی نمیشهعین زایمان طبیعی که کله بچه درحال بیرون اومدنه سخته☹ ...

دقیقا خیلی درد داره  ی شیاف بزار فعلا 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
خواهر چی بگم از بی پولییی بعد ۲روزیه اینجورم خیلی اذیت نبودم امشب دیگ پدرم دراومد وای وای

عزیزم دفترچه بیمه نداری؟هستن مراکزی ک خیلی با دفترچه به نفعه،نباید بیخیال بود اگ ادامه دارباشه،شیر و گل محمدی ،سیلاکس،اگ خیلی شدید بود بیزاکودیل بخور،اگ روغن کرچک نمیتونی بخوری قرصشم هست ک بخوری،برگ زردآلو بخور تمرهندی بخور اب زیاد 

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
خواهش می کنم . بله دزدا رو گرفتن . شش ماه شد و بیست روز میگن گوشیا رفته افغانستان اما من هنوز امیدوا ...

ازت دزدیدن؟؟؟؟

حالا اونا زندانن؟؟؟

توکل بخدا پیدامیشه جور میشه غصه نخور خدا بهترشو برات کنار گزاشته ولی حالت خب درک میکنم منم اولین گوشی بود ک از درآمد خودم خریدبودم ۲ماه بعد خریدنش گم کردم ولی خداروشکر ۱.۲ماه بعدشم پیداشد 😍

ازمنم دزدیده بودن البته ولی من گفتم گم کردم 

افتضاحه لامصب شما احتمال بخاطر فشار زیاد بواسیر هم گرفتی که خون اومده

ببخشید شاید خنده دار باشه ولی دقیقا بواسیر چجوریه؟؟؟

عزیزم دفترچه بیمه نداری؟هستن مراکزی ک خیلی با دفترچه به نفعه،نباید بیخیال بود اگ ادامه دارباشه،شیر و ...

نه گلم بیمه نیستم الانم ک دکتر رفتن خیلی پول میخاد

مادرم بنده خدا رفت یه دندون ۲۵۰۰پول گرفتن ازش فقط کشید بخیه زدتمام چیبگم آبجی😔

حالافردا بایدبرم داروخونه دارو بگیرم انجیر اینای که گفتین ندازیم فعلا

ازت دزدیدن؟؟؟؟حالا اونا زندانن؟؟؟توکل بخدا پیدامیشه جور میشه غصه نخور خدا بهترشو برات کنار گزاشته ول ...

بله زتدانن خداروشکر . تقاص گریه های ما رو امیدوارم پس بدن و خوش بهشون نگذره

الهی آمین به دعای شما 

خداروشکر واست پیدا شد . آدم خوبی هستی ... من  همه مسخرم می کنن میگن بس کن اون دیگه رفته و نمیاد .چرا اینقدر دعا میخونی . دلم میشکنه . البته خب اونا نمی دونن کار سخت و تنهایی و حلال چطوره . چون من تو کارم واقعا صدمو گذاشتم هر چند آدم خوبی نیستم ... 

خدا کنه همه دلشون شاد بشه . منم همینطور بخاطر خوبا

چی میشه زنگ بزنن گوشی تو هم پیدا شد . اون هم سالم ... همه چیش هست . چی میشه

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
کره فایده نداره... اگر روش های دیگه مثل انجیر پودر های مسهل و... جواب نداد روغن کرچک بخور از همونا ک ...

نمیدانم  حالافردا صبح باید حتمابرم یه فکری بحالش بکنم حالم بده 

نه گلم بیمه نیستم الانم ک دکتر رفتن خیلی پول میخادمادرم بنده خدا رفت یه دندون ۲۵۰۰پول گرفتن ازش فقط ...

الهی بگردم🥺به امیدخدا هیچی نیست عزیزم ،شرایط هممون سخته متاسفانه خدا کمکمون کنه

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘