2777
2789
عنوان

یبوست گرفتم حتی خون اومد چکارکنم‌خب شم‌سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم برای بواسیر هم خوبه من بخاطر یبوست شدیدی که داشتم بدجوری بواسیر گرفتم و از درد نمیتونستم ب ...

وای بواسیر همینکه بیرون زدگی ایجادمیشه؟؟؟

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

سلام من سالهاست که با یبوست و بواسیر و شقاق درگیرم 

چند صفحه از نظرات دوستان رو خوندم 

تا حدودی اکثرش رو انجام دادم ولی همگی تاثیر موقت داشتن یا اصلا روی من جواب ندادن....

من برای شقاق و بواسیرم انواع پماد های گیاهی و شیمیایی رو استفاده کردم و انواع ملین های گیاهی و شیمیایی رو.....

چکیده ی تجربیاتم رو می‌خوام بهتون بگم که تاثیر داشته واقعاااا 

از عطاری سبوس گندم بگیر 

شبی یه قاشق بریز تو یه لیوان آب ولرم و بخور 

شربت منیزیم هیدروکساید از داروخانه بگیر بعد هر وعده غذایی یه قاشق بخور 

روغن نارگیل از عطاری بگیر الان که درد و خونریزی داری روزی دوسه بار، هربار یک سی سی روغن با سرنگ روغن نارگیل بکش و به داخل مقعدت تزریق کن 

وقتی بهتر شدی فقط آخرشب هااین کار رو انجام بده.

اگه با این راهکارهایی که بهت گفتم بهترشدی تگم کن و بهم بگو و برام دعا کن🌹

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
شیاف گلیسیرین

اخه فدات یچی بگین توخونه‌باشه داروخونه نزدیک که بستن

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
۲.۳روزه اتفاقا صبح زود پامیشم‌میرم سرکار اتفاقا آبم خیلی میخورم نمیدونم چرا این جور شدم 😔برم روغن‌ب ...

اره خیلی تاثیر داره روغن اصل باشه ها قشنگ بریز رو‌شکمت چندقطره بریز تو‌نافت اروم و دورانی ماساژ بده

♥️♥️

سلام از طرف یه رنج کشیده 😅 اگه هر کاری که کاربران ‌گفتن و کردی خوب نشدی یه روغن کرچک بگید از داروخا ...

حال بهم زن نیس 

یکبار مادرم‌گفت نصف کره کوچیک روبخور وای میخاستم بالا بیارم کره خالی یجوریه😂

منم همین مشکل رو داشتم زودتر درمانش کن جدی نگرفتم هموروئید شد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اخه فدات یچی بگین توخونه‌باشه داروخونه نزدیک که بستن

با چیزایی ک تو خونه هست اگ ب این شدته بعید میدونم خوب بشه

چون تجربشو داشتم 

حالا باز چیزایی ک دوستان گفتن اگ داری امتحان کن ایشالا حل شه اگ ن فردا برو بگیر 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)