2777
2789
عنوان

یبوست گرفتم حتی خون اومد چکارکنم‌خب شم‌سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 89 پست
رژیمی؟ روغن زیتون ناشتا یک قاشقاستفاده از روغن زیتون در سالاد و نیمرواستفاده روزانه سبزیجات، خصوصا ه ...

نه عزیزم حالا صبح نمیرو با روغن زیتون میزنم خاکشیر اینام بخورم خب میشه یانه

لعنت به یبوست

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مثل تو بودم یعنی داشتم میمردم پشت سر هم ده تایی گوجه خوردم بعد هم خاکشیر جوشندم خوردم یعنی یکم بع ...

اخه شانس من نه گوجه داریم نه خاکشیر نه تخم شربتی 😂😂😂حالا عدهمین امشب ک من اینجور شدم هیچی نیست

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
من وضعیتم به مراتبط بدتررره.. فقط با قرص دفع میشه.ولی موقعی که میبینی نمیتونی دفع کنی روغن زیتون بز ...

روغن زیتون به مقعد بزنم؟؟

اصلا بس فشار اوردم دیدم نمیشه پاشدم اومدم بیرون😣😣😣😣

آب زیاد برای یبوست اصلا خوب نیست آب گرم و خاکشیر جوشیده شده خوبه

مرسی از راهنمایت عزیزم

روغن زیتون به مقعد بزنم؟؟اصلا بس فشار اوردم دیدم نمیشه پاشدم اومدم بیرون😣😣😣😣

آره واقعا جوابه ..همه ی این راه هایی که دوستان گفتن من امتحان کردم.یه روز انقد درد داستم زار میزدم ینی نه میتونستم پاشم نه بشینم.داخل دسشویی یه مقدار روغن زیتون به مجرا زدم سریع دفع شد

آره واقعا جوابه ..همه ی این راه هایی که دوستان گفتن من امتحان کردم.یه روز انقد درد داستم زار میزدم ی ...

وای حالم بددددده وای وای نمیادددد

خبی ازخودته شمام خیلی مهربون خوبی عزیزمحالا من چندوقت پیشا توی اتوبوس دقیقا کپی همون گوشی ک گم کردم ...

سلامت باشی . امیدوارم به حق دارش رسیده باشه

من می دونم که باز هم خدا هست ... 

راستی حتما برو عطاری پماد برا بواسیر بگیر و مرتب بزن حتی اگه خوب شدی و فکر کردی خوبی 

نگران نباش من جوری بودم نمی تونستم بشینم 

و بگو نی نی سایتیا دعات کنن واقعا تاثیر داره

من کمترین رو هم تو دعاهات دعا کن . اسمم مبارکه

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
انجیر نداریم ک....خیلی حالم‌بده فردا میرم داروخونه این پودر میگیرم

ده روز پیدرولاکس آب ومیوه وسالاد فراوان با تعدادی زیتون بخور

سریعترین مسهل ۴تا کپسول روغن کرچک هست که یکجا میخوری با ۴یا۵لیوان نیم ساعته شکمت کار میکنه

عزیز وقتی یبوست تشکیلشده باشه خوب نمیشه اون سانس رو باید رد کنی لی برای اینکه مجدد دچارش نشی مربای گل سرخ کره و چیزای ابکی چرب خوبه.و برای دفع اون سانس چون یبوست بخاطرماندن غذا داخل روده ها و هنگام دفع خشک میشه احتمال زخم کردن مقعد هست بهترین راه اینه که انگشتت رو چرب کنی اگه زیاد چرب بشه اشکال نداره و هنگامی که روی توالت ایرانی نشستین انگشت چرب رو داخل مقعد و یواش یواش بچرخونید و چند بار اینکار رو کنید تا مقعد از حالت منقبض بیرون بیاد و باز بشه.در هر صورت اون سانس رو مجبورید فشار و زور وارد کنید و همین چربی باعث میشه دفع راحتر و از زخم شدن جلوگیری و باعث عدم بواسیر گردد کاش میشد همه از این اطلاع پیدا میکردند.کلا علت بواسیر زور زدن و پاره شدن مقعد میباشد که همین زخم در مرور زمان باعث بواسیر میگردد.درسته الان از روزی که تاپیک رو زدی خیلی گذشته و مشکل برطرف شده ولی هم شما و هم بقیه این راه رو بدونن کمک میکنه