2777
2789
عنوان

یبوست گرفتم حتی خون اومد چکارکنم‌خب شم‌سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 89 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من قیسی زردالو و انجیر سیاه خیلی جوابه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

همون سیلاکس خوبه شیاف بیزاکودیلم خوبه من یمدت دچار یبوست شدم خیلی درد بدیه ادم قشنگ پاره میشه

وای خیلی خیلی خیلی بده قشنگ میخاد بیاد ولی نمیشه

عین زایمان طبیعی که کله بچه درحال بیرون اومدنه سخته☹🥴

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

یاد خودم افتادم

ار عطاری پماد بگیر مرتب بزن 

سبزی . تره  . انجیر و الو هفت تا بخیسون  صبح بخور . پیاده روی . آب ولرم ناشتا . پماد تترا هم خوبه . سردی نخور . کیوی خوبه . راه برو 

من بدترین شب ها رو گذروندم

منم دعا کن خوب شدی با موارد بالا ....لطفا برا شفام و امضام خواهش می کنم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
سلام من سالهاست که با یبوست و بواسیر و شقاق درگیرم چند صفحه از نظرات دوستان رو خوندم تا حدودی اکثرش ...

ممنونم گلم من تیروئیدم کم‌کاره قبلا هم یبوست میشدم ولی کمم 

چندروزه نمیشه الان دیگ میخاسنم‌گریه کنم دیگه 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
یاد خودم افتادمار عطاری پماد بگیر مرتب بزن سبزی . تره . انجیر و الو هفت تا بخیسون صبح بخور . پیاده ...

ممنونم‌گلم

میگم برای امضاتون‌ میپرسم اقدامی کردین‌گوشی پیداکنید؟من‌چندسال پیش گم گردم پیداشد بعد ۲ماه البته دوندگی داره شکایت دادگاه کلانتری

صبحونه ام میخوری؟چاییتو‌یکم شیرین کن

اره البته بعد۹.۱۰ ممنون گلم

الان فقط شیاف جوابه سنا بخوری بالا رو اسهال میکنه دلپیچه میگیری پایین مسدوده پدرت درمیاد از دلپیچه.

😂😂😂😂😂😂