2777
2789
عنوان

توروخدا دعا کنید مادرشوهرم بمیره

172 بازدید | 3 پست

تورو قران قضاوتم نکنید من ن عروس بدیم ن عروس خود خواهیم ولی مادرشوهر من  ادم بسیار کثیف ک حرف زدن باهاش کفاره داره شوهرم زندانه بچم معلوله ۱۳ سالشه بخدا هیچی تو خونم ندارم از دیروز ب این ور ۲ کیلو زعفران پاک کردم بخاطر ۲۰۰تومن پول چشام داره درمیاد تو این مدتت  شوهرم زندونه ی هزر تک تومنی ک کمکم نکرده هیچ تو همه ی کارهام دخالت میکنه تا دیروز شوهرم باعث عذابم بود الان بچه جن رفته خوده جن مونده نمیگه ببینم هروم پول داره نداره چیزی برای خوردن داره نداره اینا بهش ربطی نداره اما جرئت دارم از در برم‌بیرون حیثیتمو میریزه کوچه رو میگیره سرش کجا رفتی کجارفتی دیگ نمیگه بابا عروم جونه ۲۹ سالشه شاید رفته چیزی بخره شاید رفته ی هوا بخوره ب من چه مربوط تو اینجور چیزا تو دخالت و بالا پاین کردن اعصاب روان من قشنگ وظیفه داره اما بهش بگو یه ۵۰ تومن ب من قرض بده اگ داد تو اونجور چیزا بهش ربطی نداره شبا نمیذاه خرابم بخوابم ۹ شب شام بخور نخور باید برم خونش تا ۲ بعدازظهر ن صبحونه میده ن ناهار ۱۷ ساعت منو بچه ی مریضمو  گوشنه نگه میداره چی کنم بچه ها کجا برم تمام محله ب حال من گریه میکنن😭میخوام برم خودم ن داداش ن عو ن دای ن خاله ن خواهر ن برادر هیچ کسو جز ی مادر مریض ندارم کجا برم بمونم از دشت این زن اسایش ندارم میام ی دقیقه بشینم تو چهاردیوار خونم میثل حیوان درو هول میده زبانه درو خراب کرده ب روی خودشم نمیاره هر جا میرم همراهم میاد خودش ک دت تو جیبش نمیکنه خدا شاهده منم ندارم گرایه خودمو بدم یا گرایه اونو پیش اون ی شکلات نمیتونم بخرم بذارم دهنم  توروخدا دعا کنید یا من تا فردا بمیرم یا اون بنظ شما شما بکدین تحمل میکردین تقصیرم نداره مقصر خودم اگ ی بار اساسی بشورمش دیگ جسارت چنین حرکتی ب خودش نمیده  من اونو پرو کردم الان شما بگید من چی کنم چ خاکی کنم سرم بخدا دیگ بریدم تو تاپیک های قبلیمم نوشتم چ عفریتخ بازی های از خودش درمیاره بخدا من صبر ایوب درم هر کی بوو دهنشو خورد کرده بود دعا کنید بمیره برای من پسرم کافیه بچمو تحمل کنم یا بی کی و ندای و مشکلات خودمه یا اون سلیته ی پتیاره رو

ایشالا خدا نجاتت بده 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی‌دونم چی بگم آنقدر مشکل تو زندگی ها هست واقعا آدم کم میاره پر رو باش اهمیت نده بچه رو بزار خونه م ...

ددت خوشه خواهر بچم سالم نیست دست نگا کنه من سالم بود ک میذاشتمش مهد ۱۳ سالشه ن میتونه راه بره ن حرف بزنه ن غذا بخوره ن دستشوی بره پس چی میگم معلوله جسمی حرکتیه من ۱۲ ساعت نباشم از کشنگی نکشتش از تشنگی حتما میکشتش