2777
2789
عنوان

بی بی چک کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 49 پست
من ۳۰ سالمه و همسرم ۳۳ دکتر به من گفت تو طبیعی باردار میشی چون ما هیچی تو ازمایشاتت واسه نازایی پیدا ...

اول چند دوره دارو میخوردی یا حداقل آی یو آی میکردی دکترها فقط فکر پولن .حالا انشالله مثبته حداقل جواب اذیتهایی که شدی بگیری

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من امروز روز هفدهم انتقالمه و میخوام برای بار دوم برم آزمایش بدم

امیدوارم بتام رفته باشه بالا

عزیزم خیلی زود بی بی چک گذاشتی دیگه تا روز دوازدهم نزار

من خودم اولین بار روز سیزدهم بی بی چک گذاشتم

پسرم زندگیمه
اول چند دوره دارو میخوردی یا حداقل آی یو آی میکردی دکترها فقط فکر پولن .حالا انشالله مثبته حداقل جوا ...

شنیدم iui زیاد نتیجه بخش نیس و وقت تلف کردنه یک دوماهی هم دارو خوردم ولی وقتی ازمایشام منفی میشد خیلی میخورد تو ذوقم و گریه میکردم🥲 گفتم کار اخرو اول بکنم🥲

اول چند دوره دارو میخوردی یا حداقل آی یو آی میکردی دکترها فقط فکر پولن .حالا انشالله مثبته حداقل جوا ...

دکترم اشنای همسرمه و هیچ هزینه ای از ما برای این کار نگرفت حتی جنین شناسمم اشنامون بود و هیچ هزینه ای نگرفت من تو این پروسه دست خدارو حس میکردم پشتم واقعا از خدا خیلی ممنونم که راهو واسم هموار کرد

روز ۱۳ ام مثبت شدی عزیزم؟ جنینات چند روزه بودن؟ با چه کیفیتی؟

هاله داره تو تاپیک اولم هست میتونی بی بی چکمو ببینی

جنینام دو روزه بودن فک کنم گرید بی بودن

پسرم زندگیمه
هاله داره تو تاپیک اولم هست میتونی بی بی چکمو ببینیجنینام دو روزه بودن فک کنم گرید بی بودن

بی بی چکت که مثبته عزیزم بعد چند دقیقه هاله انداخت؟ ازمایش اولت بتات چند بود؟!؟

بی بی چکت که مثبته عزیزم بعد چند دقیقه هاله انداخت؟ ازمایش اولت بتات چند بود؟!؟

فک کنم بعد دوسه دقیقه

روز پونزدهم بتام ۲۴۹ بود

امروزم که باید برم و جوابو برای مرکز بفرستم

پسرم زندگیمه

حالش خیلی کمرنگه ولی خب من دوبار بیبی چک مدیکور برام حاله داشه البته یکم پررنگ تر بود هر دوباره باردار بودم به نظرم میشه بهش اعتماد کرد البته چون میگی چند روز قبلش hcgزدی وایستا یه چند روز دیگه هم یکی دیگه بزن انشالله که هردوتا قل هم گرفته و دوقلوهای توپولی تو راه داری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

حالش خیلی کمرنگه ولی خب من دوبار بیبی چک مدیکور برام حاله داشه البته یکم پررنگ تر بود هر دوباره بارد ...

مرسی عزیزم اره هالش کمرنگ بود ولی الان قشنگ مشخصه  hcg ۱۴ روز پیش زدم ممکنه رو جواب الانم تاثیر گذاشته باشه؟!؟

خیلیییییی مبارکت باشه عزیزم برای منم دعا کن♥️

قربونت عزیزم

ان شاءالله شما هم مامان بشی

فقط تحرک داشته باش من تموم کارامو خودم انجام میدم چون هیشکی خبر نداره رفتیم برای این کار

آروم تو خونت راه برو و کار سنگین انجام نده نمیخواد استراحت مطلق داشته باشی

پسرم زندگیمه
قربونت عزیزمان شاءالله شما هم مامان بشیفقط تحرک داشته باش من تموم کارامو خودم انجام میدم چون هیشکی خ ...

اره من اتفاقا این قدر استراحت نداشتم که شک‌ داشتم به گرفتنش تازه روزای اول هم چند باری از گربه و خشرات بدجوری نرسیدم یک بارم خوردم زمین اصلاااا امید نداشتم 

اره من اتفاقا این قدر استراحت نداشتم که شک‌ داشتم به گرفتنش تازه روزای اول هم چند باری از گربه و خشر ...

نگران این چیزا نباش

من روز بعد انتقال سرمای خیلی بدی خوردم سرفه و عطسه و‌گلودرد

واقعا هیچ امیدی نداشتم دارو هم مصرف کردم ولی خدارو شکر مثبت شدم

پسرم زندگیمه
2810