2777
2789
عنوان

بی بی چک کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 49 پست
مگه چندسالته اینقدزودتصمیم ب ای واف گرفتی من بااینکه خودمو شوهرم ضعیفیم زیربار ایوی اف نرفتم واقعا د ...

من ۳۰ سالمه و همسرم ۳۳ دکتر به من گفت تو طبیعی باردار میشی چون ما هیچی تو ازمایشاتت واسه نازایی پیدا نکردیم ولی خودم خیلی عجله داشتم 🥲 نمیدونستم سیکلش اینقدر سخته راست میگی منم پدرم زیر بار قرص و امپولاش در اومد هنوزم دارم امپول میزنم ولی خب حداقل اگر مثبت بشه خب ارزش داره🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره منم میبینم حتی اگر زوم نکنی روش نشاسته رو بخور با ژله استراحت کن خدا هر چی بخواد

خیلی ممنونم عزیزم فقط اینکه بین حدودا ۵ تا ۱۰ دقیقه بعد از استفاده این حاله افتاد ممکنه خطا باشه؟ چون میگن دو سه دقیقه اول درسته

خیلی ممنونم عزیزم فقط اینکه بین حدودا ۵ تا ۱۰ دقیقه بعد از استفاده این حاله افتاد ممکنه خطا باشه؟ چو ...

عزیزم روز هشتم توقع چی داری 

برا الان خوبه بعدشم 5 دقه هم خوبه 

بیبیچک بخواد منفی باشه میشه من انقد میزدم زمین تا رنگ بیفته نمیفتاد😂😂😍

برا ظهورش صلوات
من ۳۰ سالمه و همسرم ۳۳ دکتر به من گفت تو طبیعی باردار میشی چون ما هیچی تو ازمایشاتت واسه نازایی پیدا ...

تازه بنظر بعدازحاملگی هم باید قرص وامپول استفاده کنی.درهرصورت خداپشت وپناهت عزیزم 

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
خیلی ممنونم عزیزم فقط اینکه بین حدودا ۵ تا ۱۰ دقیقه بعد از استفاده این حاله افتاد ممکنه خطا باشه؟ چو ...

ن اگه اثرداروهات نباشه مثبته گلم.دیگه بیبی نزن باهمین امیدپیش برو تاروز ازمایش

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
عزیزم روز هشتم توقع چی داری برا الان خوبه بعدشم 5 دقه هم خوبه بیبیچک بخواد منفی باشه میشه من انقد می ...

وای😂😂😂😂 انشالله که همه خانوما خیلی زود حس مادر شدنو تجربه کنن من که از خوشحالی خوابم دیگه نمیبره😂

ن اگه اثرداروهات نباشه مثبته گلم.دیگه بیبی نزن باهمین امیدپیش برو تاروز ازمایش

نه فقط hcg مثبت کاذب میده که اونم ۱۴ روز پیش زدم و اثرش رفته دیگه میگن ۱۲ روز اثرش میتونه مثبت کاذب بده 

ممنونم عزیزم که این وقت صبح وقت گذاشتی و جواب دادی بهار جون 

وای😂😂😂😂 انشالله که همه خانوما خیلی زود حس مادر شدنو تجربه کنن من که از خوشحالی خوابم دیگه نمیبره ...

🙇‍♀️🙇‍♀️🤰🫃🫄🤱👨‍🍼👩‍🍼🦹‍♂️👯‍♂️👯‍♀️👨‍👩‍👧‍👧

برا ظهورش صلوات
2810