2777
2789

من قبل از موعد پریودم دو روز به صورت مقطع و کاملا بدون درد خونریزی داشتم که گذاشتم به حساب لانه گزینی چون اصلا شبیه پریودیام نبود و دیواره ی رحمم ریزش نکرد الان دو هفته گذشته از اون روز و بیبی چک منفی هست ، علائم هم اینه که دمای بدنم بالاست و سینه هام پر تر شده ، ممکنه باردار باشم بیبی چک نشون نده ؟ یا اینکه اون دو روز پریودی بوده؟ گیجه گیجم😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا پریود بودی چون بی بی چک بعد ۱۴ روز حتما باید نشون میداد

همسرم هم همینو میگه

😢

صبر میکنم ببینم پریود بعدیمو اگه نشدم میرم دکتر 

انقدر از ضد حال بیبی چک و آزمایش نابودم که نگو

همسرم هم همینو میگه😢صبر میکنم ببینم پریود بعدیمو اگه نشدم میرم دکتر انقدر از ضد حال بیبی چک و آزمای ...

منم امروز بی بی چک زدم حالم از یه خط بودن بی بی چک بهم میخوره همیشه هم فقط یه خط میبینم 😂😂

همسرم هم همینو میگه😢صبر میکنم ببینم پریود بعدیمو اگه نشدم میرم دکتر انقدر از ضد حال بیبی چک و آزمای ...

حتما زیر نظر دکتر باردار شو‌اینجور سریع تر باردار میشی بهت ویتامین میده‌هم‌خودت هم‌همسرت و‌قرص تقویتی حتما ناشتا سیاه دونه‌ عسل یک قاشق بخورید هم‌خودت‌هم‌همسرت فعلا شیرو دوغ‌ماست ترشی کمتر بخور سعی کن‌خرما بخوری زنجبیل تو‌غذات زیاد بریز شبا پیاده روی کنید سعی کن شکمتم خیلی کارکنه ینی یبوست نشی اینا باعث میشه زودتر نتیجه بگیری ایشالا بزودی مادر بشی

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
از روی علائم نمیشه گفت برو آزمایش خیالت راحت تره

توی همین سایت چند نفر و دیدم که میگفتن بیبی چکاشون منفی بوده حتی تا موعد پریود بعدیشون اما باردار بودن و وقتی رفتن دکتر ۸ هفته بودن 

نمیدونم الکی امیدوارم یا واقعا چیزی هست

زن داداشم هر چی بی بی میزد منفی بود بعداز یکماه رفت آزمایش داد دید دو ماهه بارداره 😵

وای مادر 😢

یعنی میشه منم مثل ایشون باشم 😢😢😢😢

از خدامه یهویی برم بگه همه چی نرماله قلبه بچتم میزنه برو حالشو ببر 🥹

منم امروز بی بی چک زدم حالم از یه خط بودن بی بی چک بهم میخوره همیشه هم فقط یه خط میبینم 😂😂

منم تو حسرت  دوخط شدنه بیبی چک آخر میمیرم 🤦🏻‍♀️

یه بارم که باردار شدم از ترس اینکه بیبی منفی بشه ضد حال بشه مستقیم رفتم آز دادم که گفتم مثبته اما سقط شد

حتما زیر نظر دکتر باردار شو‌اینجور سریع تر باردار میشی بهت ویتامین میده‌هم‌خودت هم‌همسرت و‌قرص تقویت ...

مرسی عزیزم از تصیه های خوبت 🙏🏻🌷

والا زیر نظر دکترم آخرین بار بهم گفت برو باردار شو بعد بیا بهم هم ویتامین دی و فولیک اسیدو ویتامین ای داده 

متفورمینم که میخوردم تموم شد دیگه نرفتم بگیرم

حالا تکلیفه این ماهم روشن بشه حتما میرم پیشش میگم یه قرص کمکی بهم بده چون دیگه‌منو‌کشت انتظار هر ماه هر ماه 

2810