2777
2789
الهی که بشه اون چیزی که دلت میخواد🙏🏻🌷شما ام بعد از دو هفته تاخیر آزمایش دادید؟

من تنبلی خفیف دارم گلم

ماه دومه دوفامد یا همون دوفاستون میخورم

ماه پیش بعد سه روز پریود شدم

این ماه هفت روز گذشت پریود نشدم

روز موعدمم دل درد داشتم و ترشح که نشدم و الانم هیچ تشریح ندارم

بیبی چک زدم چندتا مثبت شدن چندتا منفی اینقدر اعصابم خورد شد که صبح رفتم ازمایش منتظرم جوابش بیاد

بیبی چکای مثبتم این بود با ادرار شب زدم

ولی فرداش صبح زدم باز منفی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تنبلی خفیف دارم گلمماه دومه دوفامد یا همون دوفاستون میخورمماه پیش بعد سه روز پریود شدماین ماه هفت ...

من که میگم بارداری ایشالا 😍

چون وقتی موعد پریودت درد داری و پریود نمیشه تا چند روز بعد احتمال زیاد بارداری

بیبی چکم تا هورمون اچ سی جی رو تو خون تشخیص نده حتی هاله هم نمیندازه

من که میگم جوابت مثبته 🌷مبارکه

من که میگم بارداری ایشالا 😍چون وقتی موعد پریودت درد داری و پریود نمیشه تا چند روز بعد احتمال زیاد ب ...

اخه بیبی چکای مارک دیگه باز منفی میشد

خیلی گیج شدم عصبیم اصلا خیلی حس بدیه

میشه برام خیلی دعا کنی گلم

واقعا اگر آزمایشم منفی شه ضد حال بدی میخورم😭😭🥲

اخه بیبی چکای مارک دیگه باز منفی میشدخیلی گیج شدم عصبیم اصلا خیلی حس بدیهمیشه برام خیلی دعا کنی گلمو ...

بیبی چک خیلی احتمالش کمه که بی دلیل مثبت بشه آخه

حتما باید یه چیزی باشه که مثبت بشه

بازم آزمایش دقیق تره ایشالا که هر چی خیره بشه 

ولی باور کن من انقدر تو این سایت ها خوندم که چندین نفر حتی آزمایشششون هم تا یه تایمی منفی بوده ولی باردار بودن 

با توجه با آمار اکثریت بقیه هم تعیین تکلیف میشن اما خب استثناعاتی ام داره

بیبی چک خیلی احتمالش کمه که بی دلیل مثبت بشه آخهحتما باید یه چیزی باشه که مثبت بشهبازم آزمایش دقیق ت ...

اره انشالله با کلی نذر و نیاز امیدوارم

انشالله توام یه نی نی خوشگل تو دلت داشته باشی🌱🤍

اره انشالله با کلی نذر و نیاز امیدوارمانشالله توام یه نی نی خوشگل تو دلت داشته باشی🌱🤍

ایشالا 🙏🏻🌷🌷🌷🌷من که تا احتمال بارداری میدم مثل مرغ که میشنه رو جوجه هاش که گرم بمونن خودمو قرنطینه میکنم جورابو لباس گرم میپوشم منتظر جوابم که ماشالا هر سر ام جوابه این بیلی چکه کوفتی یه خط میشه امیدوارم واقعا دیگه این ماه باردار باشم 🥹🤦🏻‍♀️😢

ایشالا 🙏🏻🌷🌷🌷🌷من که تا احتمال بارداری میدم مثل مرغ که میشنه رو جوجه هاش که گرم بمونن خودمو قرنط ...

من آزمایشم منفی شد عزیزم

لعنت به این بیبی چکا

یه مشت اشغالن بخدا

من آزمایشم منفی شد عزیزملعنت به این بیبی چکایه مشت اشغالن بخدا

ببخشید الان دیدم

میدونم ناراحتی و حق داری 🌷

ولی من خودم همیشه تا وقتی به ته خط یه موضوعی نرسیدم غصه اشو میخورم ولی وقتی دیگه تموم میشه و‌نباید امیدوار باشم با هزار تا دلیل خودمو قانع میکنم که حتما باید اینطور میشده و خدا بهتر میدونه 

وقتی ام اینطور ی گفتمو قلبا معتقد بودم بهش باور کن اتفایی افتاده که مطمعنم کرده اونموقع وقته رسیدن به خواسته ام نبوده

انتظار بدترین چیزه ولی بعد از بدست آوردن  یه چیز عالی میفهمی ارزشش رو‌داشت

اینارو به تو میگم که برای خودمم یادآوری بشه

میشناسم کسی رو‌که ماهه سوم اقدام باردارشد اما با هزار تا مشکل دوران بارداریشو پشت سر گذاشت و بچش ام توی ۲۷ هفته سقط شد

اما یکی که چند سال منتظر بود ولی یه بچه ایی به دنیا آورد که همه ی ژنهای خوب رو گرفته بود و با بهترین دوران بارداری 

من آزمایشم منفی شد عزیزملعنت به این بیبی چکایه مشت اشغالن بخدا

امروز همسر من میگفت شاید بهشون گفتن بیبی چکای چرت وارد بازار کنن که مردم نتونن بارداریشون مدیریت کنن و جمعیت زیاد بشه

والا از اینا بعید نیست

چون هرکی رو میبینی و‌میشنوی یا بیبی چکش منفی بوده باردار بوده یا مثبت بوده باردار نبوده یا اصلا خط کنترل پررنگ نشده

واقعا لعنت به بیبی چک

ببخشید الان دیدممیدونم ناراحتی و حق داری 🌷ولی من خودم همیشه تا وقتی به ته خط یه موضوعی نرسیدم غصه ا ...

میدونم عزیزدلم منم سعی کردم آروم باشم دیگه دیروز که واقعا دپرس بودم اشتباه کردن به شوهرم گفتم اون اول

طفلک وقتی بهش گفتم ازمایشم منفی بوده

همش فکر میکرد الکی میگم که شاید تا شب قراره سوپرایزش کنم ناراحتی بیشترم به خاطر این بود

امیدوارم هر دومون خیلی زود طعم مادر بودنو بچشیم🤍

میدونم عزیزدلم منم سعی کردم آروم باشم دیگه دیروز که واقعا دپرس بودم اشتباه کردن به شوهرم گفتم اون او ...

ایشالا به امید خدا 🌷🌷🌷🌷

میفهمم چی میگی

همسر منم خوابه خوابه نصف شب گلاب به روت پامیشم برم دسشویی پامیشه میپرسه پریود شدی با ناراحتی🥹

میگم نه ذوق میکنه میخوابه 🤦🏻‍♀️

من وقتی به این حرف فکرمیکنم که خدا بهترین زمان رو برامون در نظر گرفته برای بچه و باید بسپارم به خودش خیلی استرسم کم میشه و آروم میشه قلبم 🌷

2810