2777
2789
عنوان

سفر به یزد

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 65 پست
این کویر که پیشنهاد دادید همونیه که از سمت دروازه قران هست( کویر باران) یا اون فرق داره؟

همونه ک دوستمون گفت اون یکی یک ساعت و نیم راه بود ما وقت نداشتیم باید زودتر برمیگشتیم چون برامون مشکلی پیش اومد وگرنه هنوز دوست داشتیم بمونیم اصلا آدمهای خون گرمی داره من ک خیلی خوشم اومد از بین یزد و کرمان و بندرعباس بازم برم میرم یزد کرمان اشهای محلی خوشمزه ای داشت بخدا همه جاها همسرم مارو برد راه بلد بود

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس واجب شد بریم ممنون از راهنماییت

فدات گلم یک بازار هم بود یک خانمه بهم گفت یزدی بود نمیدونم بازا صادقیه بود چی بود همه رو تو گوشیم نوشتم اما متاسفانه پاک شده از یاد داشت ها الان نگاه کردم 

من همیشه یادداشت میکنم جایی ک میخوام برم کویر خیلی گرمه فقط لباس خنک بپوشین کرم ضد آفتاب حتما بزنین

یزد کلا جاهای تاریخی داره و منتظر سر سبزی و این چیزا نباشید😅 قسمت مسجد جامع و بازاش رو من خیلی دوست دارم....آش شولی،لَتیرُگ، فالوده یزدی برید شیرحسین یزد آدرس بپرسید،شیرینی حاج خلیفه حتما حتما شعبه اصلی رو پیدا کنید و برید خرید کنید عالیه

از شهرستاناش اردکان و میبد که چهل دقیقه با یزد فاصله داره میدونم اوناهم جای تاریخی داره و میبد شهر سفاله و یه خیابونش پر از مغازه های سفال فروشیه و اردکان شهر ارده و حلوا ارده هستش

روستاهای سرسبز و خوش آب و هوا هم داره ولی بایدیه بومی همراهتون باشه ببردتتون که اذیت نشید مثل ده بالا و نصر آباد

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
فدات گلم یک بازار هم بود یک خانمه بهم گفت یزدی بود نمیدونم بازا صادقیه بود چی بود همه رو تو گوشیم نو ...

بازم رفتیم اونجا میپرسم از محلیا . قیمت لباس های یزد چجوری بود؟ گرون بود؟ 

برای کویر هم به نظرم اگه با کویر آشتا نیستید با تور برید بیشتر بهتون خوش میگذره

رستوران هم خوان دوحد میدونم خوبه

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
یزد کلا جاهای تاریخی داره و منتظر سر سبزی و این چیزا نباشید😅 قسمت مسجد جامع و بازاش رو من خیلی دوست ...

مرسی عزیزم اتفاقا ده بالا میخواستیم بریم پس پیشنهاد میکنید تنها نریم چون ممکمه اذیت بشیم؟ راهش سخته؟