2777
2789
عنوان

سفر به یزد

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 65 پست

برای کویر از دروازه قرآن یزد بیست متر بالا سمت راست ،حدود ده کیلومتر کمپ کویر باران هست ،خیلی نزدیک به شهر یزد تقریبا ،سافاری وشتر سواری وکمپ کوچیک هم داره ،یه کویر دیگه هم هست طرف شهر بافق یزد که اونم خیلی قشنگه ولی دورتر راهش ، وتنهایی سخته بری ،شاید پیدا نکنی ،چون تنهایی کمپ باران خودت میتونی راحت پیدا کنی ونزدیک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای خودت روز آخر خواستی بیای بخر ارده و گز و سوهان قیمتاش مفته بخدا من شوهرم گوش نداد نخرید اینجا باید دو برابر بخریم آتشکده برو ولی باید حجاب داشته باشی گیر زیاد میدن یزد میدان امیر چخماق باغ دولت آباد میدان ساعت اسم بازارش یادم نمیاد چی بود

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀
چقدر راهه؟ خیلی دوره از خود یزد؟ با ماشین میشه رفت؟ طبیعته؟

حدودا نیم ساعت یا بیشتر اره با ماشین باید برید زیارتگاه زرتشتیان هست هر سال تو تاریخ خاص از تموم دنیا زرتشتیان میان اینجا مکان مقدسشونه مثل کعبه برای ما داستان جالبی هم داره گوگل بزن خوشت اومد برو 

ما با ماشین سفر میکنیم و اینکه جا اقامت داریم خودمون . فقط منظورتون از ورودی برای کویر بود؟ پس با ما ...

اره ورودی برای کویر هر نفر گفت صد ماکلا بهش صد دادیم هرچقدر مسکن نباید بدی بگین اول بریم دور بزنیم ببینم خوشمون میاد شبها هم جنگ شادی داره تو کویر لافاری داره شتر سواری  بخدا من اسمش یادم نیست شوهرم مارو برد اون چون چندین بار رفته بود با پدرش یاد داشت همه جا هارو 

برای کویر از دروازه قرآن یزد بیست متر بالا سمت راست ،حدود ده کیلومتر کمپ کویر باران هست ،خیلی نزدیک ...

اره ما کمپ باران رفتیم چون وقت داشتیم اون راهش دور بود این دوستمون داره راهنماییت میکنه درسته هرچی میگه گلم 

اره ورودی برای کویر هر نفر گفت صد ماکلا بهش صد دادیم هرچقدر مسکن نباید بدی بگین اول بریم دور بزنیم ب ...

این کویر که پیشنهاد دادید همونیه که از سمت دروازه قران هست( کویر باران) یا اون فرق داره؟

حتمااا . غذا محلی خاصی هم دارید که توی رستوران ها سرو بشه؟

بله قیمه یزدی خییییلی تعریفش رو شنیدم ولی خودم نخوردم ،و صد البته آشی داریم به اسم شولی که اونم حتما امتحان کن انشاء الله ی خوشمزه ش نصیبت بشه