2777
2789
عنوان

سفر به یزد

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 65 پست
گفتم منم فقط مشهد ارزون حتی ما درگز رفتیم دوبرابر مسهدبود بخدا قیمت ها

آره ماهم میریم مشهد خرید زیاد میکنیم😅

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
آره ماهم میریم مشهد خرید زیاد میکنیم😅

قیمت اینجا واقعا خوبه من همیشه میگفتم گرونه چقدر الان می بینم نه خدایی خیلی خوبه نسبت ب شهرهای دیگ چ خوبه ک برای هم پست کنیم ما لباس شما گز و سوهان 🤣🤣

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قیمت اینجا واقعا خوبه من همیشه میگفتم گرونه چقدر الان می بینم نه خدایی خیلی خوبه نسبت ب شهرهای دیگ چ ...

گز و سوهان هم چندان یزد قیمتش خوب نیست بیشتر همین ارده و حلوا ارده و مشتقاتش و شیرینی هاش خوبه

ما رفته بودیم بوشهر یه جعبه شیرینی چهار لوز توی ماشینمون بود شوهرم گفت ببریم بین مردم پخش کنیم انقدر واسه مردم خوشمزه بود و جذاب بود که فکر میکردن ما برا فروش داریم بدو دنبالمون میومدن که آقا برا فروش دارین چنده قیمتش و یکی دونفر میگفتن خواهشا واسمون پست کنید😅

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊

سلام

الآن هواداره خنک میشه 

اومدی حتمافالوده یزدی وآش شولی بخور

شیرینی حاج خلیفه رهبربگیر باقلواولوز وپشمک 

هتل هم چندتاداره مشیرالممالک خوبه 

جاهای دیدنیشم مثل میدان امیرچقماق ومسجدجامع وبافت تاریخیش 

گز و سوهان هم چندان یزد قیمتش خوب نیست بیشتر همین ارده و حلوا ارده و مشتقاتش و شیرینی هاش خوبهما رفت ...

چرا عزیز قیمتش خوبه نسبت ب مشهد ارزونه 

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀