2777
2789
عنوان

سفر به یزد

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 65 پست

من هرچی تعریف کنم کمه خودت برو ببین اینا ما عید گرفتیم دیگ میفرستم ک برات عادی نشه باید بری ببینی  

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مانتو بخرم از شهرتون یا گرونه؟

ساده و معمولی از ی تومن هست بروووو بالا ،تا جایی که می‌دونم یزد شهر گرونیه و تورمش نسبت به همه شهرها بیشتره ولی ی سر به بلوار امامزاده و خیابان کاشانی بزن یا همون گوگل مانتو فروشی های معروف یزد رو سرچ کن 

راستی آتشکده و باغ دولت آباد ورودی داره هر نفر سی تومن و چهل تومن بود ولی ارزش داره بری مخصوصا باغ دولت آباد 

مرسی عزیزم اتفاقا ده بالا میخواستیم بریم پس پیشنهاد میکنید تنها نریم چون ممکمه اذیت بشیم؟ راهش سخته؟

یکم جادش آخر هفته ها شلوغه ولی اگر از نقشه واستون دقیق میاره آدرس رو برید ولی با احتیاط

اشکال نداره اونجا میتونید یه باغی چیزی کرایه کنید

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊

کجایی هستی گلم هیچ جا به اندازه مشهد ارزون نیست خدایی من هم یزد هم کرمان هم بندرعباس قیمت‌ها بیشتر از مشهد بود نخر فقط سوغاتی بخر ارزون من برگشتم باز از مشهد لباس خریدم

این کمپ باران که دوستا پیشنهاد دادن نمیشه خودمون بریم؟

چرا میتونید خودتون برید ولی کمپ رونق دیگه ای داره

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
مشهدم مرسی پس خرید نمیکنم

منم مشهدم کجا مشهدی بیا از گل نرگس خرید کن بلوار توس هست توس 65 یک ده متر عقب نشینی داره ه مهچی داره زنانه بچگانه مردانه 

یزد شهر گرونیه گلم فقط سوغات خوراکی بخر به نظرم😁

گفتم منم فقط مشهد ارزون حتی ما درگز رفتیم دوبرابر مسهدبود بخدا قیمت ها