2777
2789

دیدین سنجش چطوری حال دانشجوهای مفت خور ۴۰۲ رو گرفت و حذفشون کرررد 😍😍 

حقتونههه تا شما باشین کرم نریزین حق کسی رو نخورین نوش جوووونتون  😍😍

@جیییییییییییغ1بنفش     @خانم_دکتر_آینده_۸۳    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز چی شد 

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان ینی رتبه ما بهتر شده؟؟

توضیح پیلیز

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
وای من از ذوق دارم سکته می‌کنم😂😂😍😍

توضیح لطفااا

ینی رتبمون‌بهتر شده

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
یه سوال اونی ک سراسری مجاز نشده بازم میتونه تو انتخاب رشته از سراسری ها انتخاب کنه؟ امکان داره یهو ق ...

دقیقاااااا بحث همون حباب بود الان یجورایی ببین با تراز امسالت پارسال چه رتبه ای داده یکم روش بزار میشه واقعی 

کسایی که ۱۴۰۲ رشته پزشکی و دارو و دندان بودن الان دیگه نمیتونن انتخاب رشته کنن بقیه رشته ها هم اگر ب ...

نه کلا امکان انتخاب رشته ندارن وگرنه از هردو طرف مردود میشن

کسایی که ۱۴۰۲ رشته پزشکی و دارو و دندان بودن الان دیگه نمیتونن انتخاب رشته کنن بقیه رشته ها هم اگر ب ...

یعنی تراز سیوی پر؟ 

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
2810