2777
2789
عنوان

چهارصد و سه پرچم بالاااا 😍😍❤️❤️❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاز سنجش چیه هردفعه یه قانونی داره   

من نمیدونم کجای اداره کردن مردا به درد میخوره که لقب منطقی هم بهشون دادن 🗿

هرجا گندکاری باشه زیرسر مسئولای مرده 

از خودشون عقل ندارن همش باید بقیه اعتراض بزنن تا اینا فازشونو تغییر جهت بدن 😂🙂

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
بلههههه کف میاد پایینتر غیر مجازهام مجاز میشن 😍😍😍

یینی من با ۱۰ هزار ممکنه روزانه بیارم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
ببین پارسال به ترازت رتبه چی داده با تراز یجورایی انتخاب رشته کن البته این قانون فقط برای تحربیه ریا ...

من‌امسال خب خیلی بهتر شدم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
معلومع ک میتونی

حسابداری هم‌میتونم ینی

نه اینطور نیست حتی رتبه‌های بعضی‌ها تغییر کرده

آها شاید من خبر ندارم ولی من تا جایی که خودم دفترچه رو خوندم و دیدم تحلیل کردن 

۱محرونیت اضافه شده 

۲رشته های تاپ دیگه انتخاب رشته نمی‌توانند کنن اصلا و بقیه رشته ها مثالا پرستاری اول باید انصراف بدن ندادن هم لغو میشه قبلی 

2810