2777
2789
عنوان

بیاین ببینین پوست بچم چطوری شدهههه

490 بازدید | 51 پست

سلام دوستان پسرم ۱۰ ماهشه دوهفته سرفه داشت بعدش سه شبانه روز تب داشت بعد تب بدنش شده پر از دونهای قرمز 

چند بارم دکتر بردم از اولش تا حالا بهش آنتی بیوتیک و کتوتیفن دادن 

بنظرتون چیه کسی تجربشو داره؟ 

سرخک. نیس!؟ اگه باشه خطر داره؟ چون واکسن سرخک یکسالگیه هنوز نزده

عکس بزار 

و بگو چرا داکسن نزذی؟ 

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه سرخک نیست، بهش میگن روزیولا که یه بیماری ویروسیه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
سرخک نیست ؟‌

نصفه شب بردمش دکتر 

خیلی بی سوادن دکترا 

میگه بخاطر بعد تبه

میگم قبل تب هم خیلی کم از این دونه قرمزا داشت میگه اگرررم سرخک باشه باید بزاری دورش تموم شده 

عزیز دلم 

ن این سرخک نیست فکر نمیکنم..    احتمالا بیرون ریختگی بعد از تب. 

گرمی اصلا نده بخوره.. هندونه بده بخوره چندروز مایعات زیاد، شیر زیاد ان شالله میره

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

نگران نباش عزیزم. انشااله که هر چه زود تر خوب میشه

اشتباه ریپلای کردید

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
2810