2777
2789
عنوان

بیاین ببینین پوست بچم چطوری شدهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 51 پست
نصفه شب بردمش دکتر خیلی بی سوادن دکترا میگه بخاطر بعد تبهمیگم قبل تب هم خیلی کم از این دونه قرمزا دا ...

نگران نباش عزیزم انشااله که زود تر خوب بشه . 

استفراغ و ... نداره ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه سرخک نیست، بهش میگن روزیولا که یه بیماری ویروسیه

حالا دقیق در مورد سرخک نمیدونم ولی این بیماری که شما میگی کف دست و پا و دهان دونه میزنه اسم دیگه ش هم همین هست.بیماری دست و پا و دهان.استارتر شایدم سرخجه باشه.سرخک که فکر کنم ریشه کن شده

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
فرقش با سرخک رو از کجا باید بفهمیم

اینکه بچه ۳ روز تب میکنه بعد دونه میزنه و حال عمومیش خوبه.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
نصفه شب بردمش دکتر خیلی بی سوادن دکترا میگه بخاطر بعد تبهمیگم قبل تب هم خیلی کم از این دونه قرمزا دا ...

عزیزم دکترهای نصفه شبی متخصص نیستند ببرش متخصص اطفال

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
حالا دقیق در مورد سرخک نمیدونم ولی این بیماری که شما میگی کف دست و پا و دهان دونه میزنه اسم دیگه ش ه ...

نه اونکه دهان و اینا دونه میزنه یه بیماری دیگست ربطی به سرخک و رزویلا نداره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

دارو بهش نده بذار هرچی هست بزنه بیرون اگه حساسیت بعد تب هم باشه خوبه ک زده بیرون فقط تا میتونی بهش مایعات بده بخوره زیاد شیر بده آب هندونه بده  ک دفعش زیاد بشه هرچی ک هست از بدنش شسته شه بیاد بیرون ..بازم خداروشکر ک بیرون زده 

فروش تابلو ماه‌ ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩
واکسنای قبلیشو زده ولی واکسن سرخک یکسالگیه

اآلرژی.. سیتریزین بده درس میشه...ب انتی بیوتیک ها حساسیت داشته

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم

یه خانومی از آشناهای ما میگه هروقت بچتون سرخک گرفتن لباس قرمز تنش کنید 

انشالله که این سرخک نیست ولی من تا حالا ندیدم

تو نی نی سایت که میام احساس میکنم < کارما > بیخ گوشمه آمادس یچیزی بگم تلافیشو سرم دربیاره از بس میگین کرما کارما کارما
2810