2777
2789
عنوان

به نظرتون پسره این دخترو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 112 پست
چرا به فکر ازدواج بودی ؟ عزیزم سرزنشت نمیکنم اصلا و به نظرم دنیا به آخر نرسیده همه اشتباه میکنن حتی ...

دلم میخواست ازدواج کنم این پسره بهم گفت میگیرمت و همچین بلایی اورد سرم و من نمیتونستم به خانوادم بگم چون زنده بگور میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم میخواست ازدواج کنم این پسره بهم گفت میگیرمت و همچین بلایی اورد سرم و من نمیتونستم به خانوادم بگم ...

درکت میکنم عزیزم منم شرایط تورو دارم و حس بد هم ناراحتی هم اینکه ادم نمیتونه جبران کنه دیگ 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ
چه عجله ای داره دوستت حالا

دخترها فکر می کنند با قبول خواسته پسرها حریص تر می شه پسره و اگر قبول نکنه از دست می ده اما این فکر کاملا اشتباه هست اش .

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
بلد نیستم دکتر فکر کنم رضایت لازم باشه اونموقع کسی ندارم

بعضی دکترا هستن ک زیرمیزی میگیرن بعد عمل رو انجام میدن بعد یه اسم علمی دیگه روی اون میزارن تا بقیه شک نکنن بعد بالای 18سال رضایت خودش کافیه واسه عمل 

بلد نیستم دکتر فکر کنم رضایت لازم باشه اونموقع کسی ندارم

برو ی دکتر زنان انجام میده برات فقط بود فکر کنم زیاد بگیره..ن بابا بالغی چ رضایتی

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
چه زیاد خب بعد چی شد

بعدش هرروز قهر میکرد من منت کشیدم مثل دخترا فقط قهر میکرد اخر یه روز بهم گفت دیگه دوست ندارم چون تو میری سرکار من نمیخوام زن سرکار بره من هم برای درس خوندم باید کار میکردم اون هم رفت

منکه شوهرم خودش به زور تو عقد بهم تجاوز کرد بعد رابطه از چشمش افتادم اندامم عالیه ها حالا فکر نکنین من مشکلی داشتم نه ولی انگار هدفشو  از دست داد قبلش مثل غلام حلقه به گوش بود مردا همینن همین قدر بی ارزش اون موقع فکرشو بکنین کسی که قبل عقد رابطه داشته باشه کلا خودشو از چشم میندازه اولا ثابت میکنه نجابت و حد و مرز نداره دوما پسره که هدفش رابطه هست در نهایت به خواستش میرسه و سرد میشه همه ی مردا همینن اصلا ارزش هیچ گونه از خود گذشتگی ندارن عزت نفس داشته باشین گرچه خانواده های ایرانی مقصرن که عزت نفس رو از دخترا میگیرن 

اون وقت زندگی دختره ب اما و اگر بستگی داره

بله ممکنه ، اما بعضی دختر ها انرژی زنانه شون خیلی بالاست ومردها رو راحت جذب میکنن حتی خانم ها هم از معاشرت باهاشون لذت میبرن. معمولا اینجور دخترها اگر پسره با س.ک.س زود هنگام در رابطه مشکلی نداشته باشه( از نظر فکری و فرهنگی ) میتونن رابطه رو به ازدواج ختم کنن اما اکثرا وقتی زود وارد رابطه ج.نسی میشن رابطه دووم نمیاره

2810