2777
2789
عنوان

به نظرتون پسره این دخترو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 112 پست
واسه اینکه کمبود محبت داشتم واسه اینک بفکر ازدواج بودم نمیدونستم خام بودم کاش خدا همون لحظه منو میکش ...

الان دختر نیستی؟؟برو دکتر برات ترمیم کنه ولی خواهشا دنبال این روابط پوچ نرو

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
خیلی وقتا نه ولی بازم بستگی به فرهنگشون داره و اینکه دختر چقدر کاربلد باشه و بتونه دل پسره رو ببره. ...

هه دختره اگه رابطه داشته باشه هر چی هم کاربلد تر باشه تو دلبری کردن  پسره فکر میکنه خراب تره مگه اینکه خیلی خوشگل یا خیلییی پولدار باشه بگیرتش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نمیکنم...معمولا اکثر پسرا بعد از رابطه دیگه خیلی براشون اون دختر اهمیت نداره....امیدوارم این موضوع برای دوستت اتفاق نیفته..چون خیلی آسیب میبینه...یه کم راهنماییش کن‌..بگو مواظب باشه حداقل مریض نشه

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

چرا

من پدرو مادرم طلاق گرفتن و تصمیم گرفتم با مادرم زندگی کنم کمبودهای پدرمو براش جبران کنم زندگی مستقل شروع کنم تنهایی بهتر از سرخر اووردنه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

هه دختره اگه رابطه داشته باشه هر چی هم کاربلد تر باشه تو دلبری کردن پسره فکر میکنه خراب تره مگه این ...

خوشگل نیس اصلا

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
نمیدونم چکار کنم

چند مدت باهاش بودی چی شد تموم کردین

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
هنوز یه هفته نشده رفته خونه پسره

چه عجله ای داره دوستت حالا

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

هنوز یه هفته نشده رفته خونه پسره

راستش من جای تو بودم دیگه رابطمو باهاش تموم میکردم...

واسه اینکه کمبود محبت داشتم واسه اینک بفکر ازدواج بودم نمیدونستم خام بودم کاش خدا همون لحظه منو میکش ...

چرا به فکر ازدواج بودی ؟ عزیزم سرزنشت نمیکنم اصلا و به نظرم دنیا به آخر نرسیده همه اشتباه میکنن حتی اشتباه های خیلی خیلی بزرگتر توبه کن و از خدا بخواه یه همسر خوب نصیبت کنه خدا که فراموشت نکرده ازت دلخور هم نیست ایه ی قرانه 

4سال باهاش بودم

چه زیاد خب بعد چی شد

2810