2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا عزیزم اهن خالص که نمیخوری . مواد  دارویی دیگه هم داره . ترکیبات دیگه ای جز اهن توش هست . بعدم اهنو پودر نمیکنن بشه قرص که . فراوری میشه .

با چشمان سیاه تمام شرقی ات فرانسوی میبوسی چه تناقض فوق العاده ای ...

سوالتون فنی بود باعث شد من وارد کار بشم.

اون آهنی که شما فکر میکنید داخل قرص آهن نیست!فقط عصاره اش هست..

من آقا هستم! نذر من پاسخگوی سوالات شما در زمینه یخچال و لوازم خانگی در حد توان هستم.بسم الله..
الان بری ظرف اشپزخونه بخری میگن مثلا استیله ولی کافیه یکم اهن توش باشه سریع اهنربا میچسبه بهش   ...

ما دو نوع استیل داریم.استیل بگیر و استیل نگیر.نوع نگیر کیفیتش بهتره.ول دلیل نمیشه هر فلزی که بهش اهنربا بچسبه استیل نباشه!

من آقا هستم! نذر من پاسخگوی سوالات شما در زمینه یخچال و لوازم خانگی در حد توان هستم.بسم الله..

مولكول آهن توشه نه يه تيكه آهن

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
بیشتر ببینید