2777
2789
عنوان

کیا قبول دارن خرخون خودشیرینن

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 31 پست
😂یا ابلفضل حالا بگم رو معلمم کراشم چی میگین😂اون موقع باید برم تيمارستان ن🤣

امتحانش ضرر نداره . یه مشاوره انلاین بگیر و این حرف بزن بگو من خودشیرینم و قبولش دارم ببین نظر یه دکتر چیه ؟ مطمینا جوابش خوشحالت نمیکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من والا خرخونم ولی معلم چرت و پرت زیاد بگه وحشی میشم:/

الان عاقلان نی نی سایت میان میگن تو وشی هستی

بله من وشی و بی شعور هستم و حرمت معلمان رو نمی دونم ولی وقتی معلمی میگه شما از گوساله کمترین هیچ گوهی نمیشین بشینیم نگاش کنیم؟

Mishe jaddi emrooz rooz-e khoobi bashe? ‌ ‌  ‌ ‌/ زیاد حرف میزنم به دل نگیرید تو دلم چیزی نی / ادم رکیم / تاپیک های با عنوانین نمیدونم واقعا ، نمیخوام بخوابم ، چی برمم ، حالم خیلی بده و ناراحتم ، پیانو یا ویولن ، بیاید بگید ، اگه کسی ، اون در هایی که ، بنظرتون چی برم ، یعنی چه مشکلي دارم ، بنظرتون از کجا ، لیزر ، اگه یکی ، فرق عشق با کراش ، کمکم کنین ، فیلم خارجی عاشقانه ، به این چی میگن ، کدوم رنگ چشم متعلق به من نیست مچ گیران عزیز .

بیشتر ببینید

خرخون بودم 

خودشیرین نه 

بعضی معلمامو دوس داشتم ولی خب کاری نمیکردم خودشیرینی باشه فقط تو دلم خوشم میومد ازشون 

بعضیاشونم نه خوشم نمیومد 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

فقط نظر معلم هات مهم نیست سعی کن کمتر خودشیرینی باشی چون از نظر بقیه منفور به نظر میای 

بازم میل خودته

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید

ما تو کلاسمون خرخون خودشیرین داشتیم خیلی بد بود 

یکی هم داشتیم حافظ قرآن بود معلم ها درس نداده بودن این یاد میگرفت سرکلاس حتی معلما تو درس دادن تو بعضی قسمتا ازش کمک می‌گرفتن ولی خود شیرین نبود سرکلاس مثل بعضی ها همراه معلم درس رو توضیح نمی‌داد همه عاشقش بود هرجا هست خدا یارش