2777
2789
عنوان

یه سوال فنی😂مگه اهن جز فلزا نیست؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 44 پست

شاید قرص آهنت مشکل داره🤔🤔

(این یک شوخی است لطفا گیر پزشکی ندهید)

واقعيت اينه كه زندگي فقط يه قانون داره كه تونسته بارها آدم هارو از مرز سكته نجات بده قانون طلايي به اسم.... به درك  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

يعني واقعا توقعه داشتي آهن بخوري تا اهن بدنت تنظيم بشه  خوب چرا پول دارو ميدي برو ميلگرد ١٦يا ...

میلگرد که گرونتر در میاد😂😂

واقعيت اينه كه زندگي فقط يه قانون داره كه تونسته بارها آدم هارو از مرز سكته نجات بده قانون طلايي به اسم.... به درك  
يعني واقعا توقعه داشتي آهن بخوري تا اهن بدنت تنظيم بشه  خوب چرا پول دارو ميدي برو ميلگرد ١٦يا ...

خب دکترم به من گفت میخ بنداز تو غذات و تو سیب فرو کن تا صبح بمونه بخور 

خب اهن همونه ولی ما که یه تیکه اهن نمیخوریم که

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

سدیم رو هم در ترکیب با کلر که میشه نمک می خوریم ولی سدیم خالص رو توی هوای آزاد بذاری شروع میکنه واکنش نشون دادن،سدیم پتاسیم آهن و خیلی املاح معدنی دیگه رو ما به صورت یون مصرف می کنیم

اخه خییییلی بو اهن میده ولی اصلا خاصیت اهن نداره  😁

خاصیت اهن منظورتون چیه ؟ مثلا قرص زینک همون فلز روی هست درستع؟ ولی نیومدن مستقیما روی بریزن تو قرص که . یه سری فلزات برای بدن لازمن  و خاصیت فلز رو هم حفظ کردن .

با چشمان سیاه تمام شرقی ات فرانسوی میبوسی چه تناقض فوق العاده ای ...
خب دکترم به من گفت میخ بنداز تو غذات و تو سیب فرو کن تا صبح بمونه بخور  خب اهن همونه ولی ما که ...

عزیزم اون کار باعث ورود یون های آهن به مواد غذایی میشه،این یه بحث مربوط به شیمیه یه ماده که توی حالت خالص ممکنه غیر خوراکی یا آسیب رسان باشه وقتی به حالت یون در بیان مشکلی ایجاد نمی کنن و میشه مصرفش کرد

من خودم میدونم داشتم جواب اون دوستمون رو میدادم

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
یون اهن توشه پس نمیچسبه؟ 😁😁شیمی رو فراموش کردم کلا الان داشتم قرص میخوردم یهو رفتم تو فکرش خب ...

میتونی برام توضیح بدی که چرا سنگ نمک رو  صربه بهش وارد کنی میشکنه ؟ اگه توصیح بدی جواب خودت رو دادی  ‌ . 

نميدونم      

ببین عزیزم یون ها ذراتی باردار هستند . داری بار مثبت یا منفی . یونهای نمک سدیم و کلر . سدیم داری بار مثبت و کلر دارای بار منفی و یکی در میون کنار هم قرار گرفتن چرا ؟ چون بارهاشون متضاده همدیگر رو جذب میکنن خوب؟ وقتی ضربه وارد میکنی باعث میشه ۲ تا بار منفی  و یا ۲ تا بار مثبت کنار هم قرار بگیرن و چون بار هم نام هستن دافعه ایجاد میشه و باعث شکستن  سنگ نمک میشه . حالا اهن هم ذره ی بارداره . من داروساز نیستم و اطلاعات دقیق ندارم اما اونم احتمالا به همین وسیله  خاصیت ربایندگیش رو ازش گرفتن . متوجه شدی عزیزم؟