2777
2789
عنوان

دوستم به زور اومد خونمون شوهرمم هرچی ازدهنش دراومد گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 505007 بازدید | 1150 پست
اسی شغلت چیه؟ دقیقا چجوری با هم آشنا شدید؟

من معلمم تو تاکسی کنارم نشسته بود شدیدا سرفه میکردم مریض بودم تو دستش داروی ضدسرفه بود بهم داد گفت شمارتو بده اگه خوب نشدی بازم برات بیارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همین کارو میکنم حساب پولاشو دارم حتی حساب کادوهاشو برمیگردونم

استارتر برای احتیاط ژه مدت اگه النگو دستبند یا طلایی همراه خودت داری دربیار و بزار صندوق امانات بانک !  کلا نزار تو چشم باشه

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

بعد رفتنش شوهرم شروع به دعوا کرد هرچی از دهنش دراومد گفت بتم گفت بهش رودادی چرا باید بیاد تو خونه من ...

اول فکر کردم دو شوهرت نظر داره الان میبینم ر  خودت نظر داره

برای اینکه این خونه ای که توشیم بخریم صلوات میفرستین؟

من معلمم تو تاکسی کنارم نشسته بود شدیدا سرفه میکردم مریض بودم تو دستش داروی ضدسرفه بود بهم داد گفت ش ...

وای اسی از دارویی که توی دستش بود استفاده کردی😑😑 چرا اینقدر زود اعتماد میکنی، فکر نکردی شاید بیهوش بشی؟؟؟

من معلمم تو تاکسی کنارم نشسته بود شدیدا سرفه میکردم مریض بودم تو دستش داروی ضدسرفه بود بهم داد گفت ش ...

مطمعنی داروی ضد سرفه بوده 

چرا همون موقع باید این دارو باهاش بود 

داروی دیگه شاید بوده به خوردت دادن

ببخشی عزیزم واقعا دوستانه گفتم که تکلیف رو روشن کمی من خودمم آدم کم رویی هستم اگه در خودت نمی‌بینی ب ...

میدونم عزیزم ممنون از محبتت همین کارو میگم میگم شوهرم ی بار جواب تلفنشو بده وبگه دیگه زنگ نزنه