2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رفتار و اخلاق طرفین مهمه نه دعا 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید

روحت باید پاک باشه استغفرالله بگو بنظرم خدا که دوست داشته باشه تودل مردم هم جا باز میکنی اخه ی عده رو میبینی حرف نزدن ولی عاشقشون میشی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

باید فوت کنم بهش؟ آخه راه دوره

اره اگه عکس شو داری به عکس اش فوت کن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من شنیدم می گن سه تا آیت الکرسی بخونی و فوت کنی توی آب یا چایی یا غذا بدی طرف بخوره محبتش نسبت بهت زیاد میشه مخصوصا محبت زن و شوهر به هم! 

ذکر" استغفرالله ربی و اتوب الیه " هم مدام تکرار کنی همه موانع رو از سر راه زندگیت برمی داره و کل زندگیتو پاکسازی می کنه و چیزهای بدشو از بین می بره و هر چی چیز خوبه جذب زندگیت می کنه از جمله مهر و محبت طرف مقابلت رو و حتی نعمت و ثروت فراوان رو 

♥️متاسفم♥️ منو ببخش ♥️ دوستت دارم♥️ مچکرم♥️