2777
2789
عنوان

بچه معلول کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 12185 بازدید | 222 پست
چ ارزوی بدی.چقد مردم تو کرونا مردن بد میگی جذام بیاد خو هزاران نفر دیگه میمیرن.میدونم هسته ای دلت شک ...

لایک 

پیاماشو بخون 

نوشته از مریضی بقیه خوشاله

خستس حق داره ولی ....دلسنگی ونفرین بقیه ام خوب نیس

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
یعنی من اون دو سه سال کرونا عشق میکردم هیچ خری نمیدیدم هیچ خری خونمون نمیومد.همش دعا میکردم کرونا ۱۰ ...

کاش خودت طاعون و جذام بگیری اونوقت دیگه هیچکس خونه خری مثل شما نمیاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لایک پیاماشو بخون نوشته از مریضی بقیه خوشالهخستس حق داره ولی ....دلسنگی ونفرین بقیه ام خوب نیس

کلا هرچی برای بقیه بخوای سرخودت میاد.درسته رفتارمردمم درست نیست د قبال این بچه های معلول ولی اینکه دعا کنی مریضی بیاد اصلا قشنگ نیست

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
بیشتر ببینید
کلا هرچی برای بقیه بخوای سرخودت میاد.درسته رفتارمردمم درست نیست د قبال این بچه های معلول ولی اینکه د ...

دقیقا

دلش سیاه بود واقعا

میترسم الان چیزی بگم منم نفرین کنه 

بیخیال بابا😂

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
خوشحال میشن کاملا مشخصه فقط جلوروی آدم می‌کن اخی بمیرم برات وفلان ولی دراصل میگن اخی اینام بدبخت شدن ...

منظور بد برداشت نمیشه از حرفش

خوبتون شد؟   همینو میخواستین؟؟؟؟ منظورم به تیر ۴۰۳ هست

چه سنگدل هست

سنگدل نیست سخته منم خواهر برادر معلول دارم کلا کامل معلول فکرکن اینارو باید ببری بشوری ببری دستشویی لقمه درست کنی بزاری دهنشون سخته سنگین هم میشن باید بلند کنی خودتم از بلند کردن به مرور مریض میشی از شستن دستات عفونت میگیرن و.. فکرشو کن همش مدفوع بشوری و همش بدنشون درده درمان ندارن فقط گریه میکنن و جیغ میزنن منکه از خونه رفتم 

کسی نمیتونه نگهش داره چون باید مدام کنارش باشی ک حتی آب دهنشم نپره گلوش

والله سخته من الان خواهرم شد ۲۰سال و برادرم ۱۲سال تهش باید رهاش کنی چون مادرمم دیگه بدنش توان نداره که پرستاری کنه هرچه زودتر رها کنی بهتره

دو تا تبلت سوزونده گوشی داره وهمه چی نه این بیماری هست ربطی نداره هورمون دوپامین تو مغز ترشح نمیشه ن ...

هورمون خوشحالی یعنی براش ترشح نمیشه شکلات زیاد بهش بده کاکائو باعث ترشح دوپامین میشن

مادران عزیز برای فرزند بعدی حتماااا آزمایشات رو انجام بدید.مشورت کنید.ریسک نکنید.و خودتون رو محدود ب ...

میدونی نمیشه مگر بچه رو بدی بهزیستی چون جیغ میزنن این بچه ها از صبح تا شب گریه جیغ داد و.. من خودم از خونه رفتم خواهر برادرم هستن ترک کردم خونه رو

شکلات که نباید اصلا بخوره که میخوره جز خوراکی های ممنوعه هست انرژیش بیشتر میشه

بنظرم بایه دکتری مشورت کن که این قرصارو برات حذف کنه قرصا دارن بیشتر دیوونش میکنن اعتیاد و وابستگی به قرص هم هست

شکلات که نباید اصلا بخوره که میخوره جز خوراکی های ممنوعه هست انرژیش بیشتر میشه

میتونه بخوره من خودم اختلالات هورمونی بر اثر استرس دارم با غذا استرسم تنظیم میشه با دمنوش و هورمون هامم منظم میشن شکلات تلخ هم بد نیست انرژیش بیشتر میشه اره ولی دوپامین هم ترشح میشه هورمون شادی که بقیه هورمون هارو خنثی تر میکنه به مرور عصبانیتشو رفع میکنه .. 

بنظرم بایه دکتری مشورت کن که این قرصارو برات حذف کنه قرصا دارن بیشتر دیوونش میکنن اعتیاد و وابستگی ب ...

نمی‌دونم والا چی بگم بدون قرص هم نمیشه 

گیر کردم به خدا 

اگه بدون قرص میشد که از اول دارو نمی‌دادم 

میتونه بخوره من خودم اختلالات هورمونی بر اثر استرس دارم با غذا استرسم تنظیم میشه با دمنوش و هورمون ه ...

هر کار کردم بدتر می‌کنه روز نیست اشکم رو در نیاره 

مرسی ممنون میشم برام دعا کن خوب بشه