2777
2789

مثلا من هیچ وقت یادم نمیره بابام اولین بار چرا و چطوری مامانمو زد 

یا حتی چیز کوچیکی مثل اینکه یه بار اومد آدرسو بخونه از رو کارت عروسی که بریم عروسی اشتباه خوند تو ماشین بابام گفت یکی میزنم از ماشین پرت شی پایینا…

به عنوان یه پدر و مادر اگه گذاشتید بچتون این صحنه هارو ببینه هیچ وقت خودتونو نبخشید هیچ با صدتا تراپی هم از بین نمیره(تجربه خودم)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتایی که همو بغل میکردن وعشق و محبت بینشون بود رو که بهت نشون نمیدادن قطعا لحظات خوب هم زیادداشتن .زندگی همینه همش که خوشی نیست. به این فکرکن.. اینکه نباید جلوت اینکارا رو میکردن که حق داری ولی خب ناآگاه بودن ببخش بگذر و ردشو  نذار روزندگیت تاثیربذاره .گذشته رونمیتونی عوض کنی ولی سعی کن برای آینده خودت آگاه شی و این چرخه رو قطعش کنی 

یادم افتاد 

بابام از جبهه کمی دیوونگی داشت 

وقتی ترکش میخورد سرش روانی می‌شد 

مامانم رو در حد مرگ میزد 

همیشه استرس داشتم ولی وقتی بزرگ تر شدم 

یه آدم شرور بودم 

و از مادرم دفاع میکردم 

ایندفعه بابام از من میترسید 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

تو خوبه بابات میگفتم

اون دختری که مامانش تو بیست سالگی بیوه شد و تو یه خانواده بشدت تعصبی و هرروز تهمت و تحقیر داییا رو سر مامانش آوار بود چی!!...

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این حکومت و شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»