یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
درد که همه دارن حتی اون مرفه بی درد ، بازم میگم ،شاید سخت باشه ،ولی باید عبور کرد چون نمیتونیم گذشت ...
درد با درد متفاوته
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
خود کشی؟؟میخای بخاطر چیزی که تو هیچ ربطی بهش نداشتی خودکشی کنی؟؟پس آدم قوی بودن برا چیه؟؟زندگی پر ا ...
چه ربطی داره؟؟؟؟؟ آدمی زاد تو خیلی چیزا دخیل نیست ولی به مرور اعصابشو داغون میکنن شرایط جامعه دست من نیست اما باعث شد به مراتب افسرده تر بشم وضعیت پدر و مادرم دست من نبود اما نمیتونستم وقتی دعواهاشونو میبینم بشینم یه گوشه لبخند بزنم به مراتب حالم بدتر شد
ردش رو بدنم هست وقتی میبینم یادش میفتم دوباره و دوباره روان هم درست بشه از یاد آدم بره جسم رو چیکار ...
تو دست من هم چندین جا آثار چنگ عمیق پدرم هس، که برا میانجیگری واسه دعواشون و کتک کاریشون بینشون قرار گرفتم، فقط16 سالم بود، همون چنگ بزرگ کنار دست چپم هنوزم موجود هس
تو دست من هم چندین جا آثار چنگ عمیق پدرم هس، که برا میانجیگری واسه دعواشون و کتک کاریشون بینشون قرار ...
واسه من سیخ داغ کرد زد بدنم چندین بار
چون تفکرشون این بود بچه باید داغ بشه تا
مطیع باشه
البته بعد از من بچه های دیگه اینو تجربه نکردن
چون تاثیر عکس گذاشت روم
مگه من گفتم جنگ دعوا کنیم..من گفتم باید بپدیریم زندگی همین بوده .ما نمیدونیم اون موقع چه حجم از فشار ...
پس طعم این جو متشنج رو خدارو شکر نچشیدی و آثارش تو روانت باقی نمونده که راحت داری حرف میزنی، برا امثال ماها زندگی های پدر مادرمون اینه ی عبرت شد، تا همون کارها رو در زندگی خودمون انجام ندیم و آسیب روحیش رو بچمون تا سالها با خودش حمل نکنه، وگرنه کی دوس داره در اوج خوشی زندگیش، یکی از اون اتفاقها و صحنه های کتک کاری پدر مادر بی فکر، به یادش بیاد و خود به خود روانش به هم بریزه و اون روزش الکی با غم و دل گرفتگی بگذره، نچشیدی گلم، شکر خدا نچشیدی