2777
2789
عنوان

دعایی که برای من معجزه کرد 🤲♥️

8433 بازدید | 430 پست

این دعارو هرچقد میتونین تو شبانه هروز بخونین اما ب نیت خودتون نه و حل شدن گره های دیگران و بگین خانوادتون یا هرکسی برای شما بخونه بعد نماز

من ی دوره با خدا قهر بودم و نمازم نمیخوندم گ حالم بد بود و ب هردری میزدم بسته بود و همچی برضد منو زندگیم بود و تصمیم ب خودکشی داشتم و خراب کردن خودم و.... روزی م شروع ب خوندن این دعا کردم هیچ اعتقاد و امیدی و.. برام نمونده بود فقط شبا قبل خواب میخوندم و حتی نمازم نمیخوندم یا قران و... اما بعدش معجزاتی شد ک دیگ هرچیم بشه ازخدا و اعتقاداتم دست نمیکشم 

من ازاین دعا معجزه ها دیدم خیلییییی امیدوارم کمکتون کنه من ب هردری میزدم و نمیشد حدود 8الی10سال بزرگترین مشکلاتم بااین دعا حل شد 

درکنارشم نذرکنین مثلا 10تا قران یا مفاتیح یا کتاب دعا و کارت دعا و تسبیح و مهر و... غذا و... هرچی بدین ب نیازمندان و کسانیک واقعا مستحق هستن 

معنیشم خیلییی قشنگه حتما بخونین یکمشون میگم 

میگ ک ای پناه کسیک پناهی نداره و ای ذخیره کسیک ذخیره ای نداره و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
بیشتر ببینید

مرسی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بیشتر ببینید

عزیزم خداروشکر که مشکلاتت حل شده 💚

انشالله همه حاجت روا بشن 💚

یا علی 💚

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)