2777
2789
عنوان

بچه معلول کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 12651 بازدید | 222 پست
سلام به همه شماعزیزان خواهرای گلمخداوندبسته به ظرفیت انسان اوناامتحان میکنه پس وقتی یه مشکلی جلوپاتو ...

قبول ندارم من قراره چقدر بکشم ظرفیت ندارم 

پدر نداشتم مادر نداشتم از نوزادی مادربزرگم بزرگم کرد عمو عمه خاله دایی تو سرم زدن دو ساعت راه نمیدادن تو خونشون تو این بهزیستی ها تحقیر شدم با بدبختی درس خوندم گاهی میگم شوهر کردم تا خدا اینو خواست که جای همه نداشته هام این پسر مریض رو بهم بده که شب و روز برام نداشته همه بهم حرف میزنن می‌خوان ساکن سه آروم سه نمیشه فقط شکنجم میده 

خدا کنه بمیرم راحت شم کاش مرگم دست خودم بود اصلا تو دنیا امیدم نام امید هست با آینده نامعلوم 

تنها بدون کمک و..

دیگه چقدر آخه چرا چیزی به اسم آرامش نیست تو دنیای من

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنون دکترش بهم قول داده راه میره کاردرمان میگه میره ولی چندسال طول می‌کشه برا بچم دعا کنید راه بره ...

از ته قلبم تو این روزا براش دعا میکنم. انشالا که بحق حضرت رقیه خدا شفاش و میده🙏

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

ببخشید این ازمایش قبل بارداری انجام میشه یا درحین بارداری؟؟من متاسفانه یه ترس دوری در ذهنم دارم بخاط ...

تو حین بارداری سل فری انجام میشه.اطرافیان خیلی دور مهم نیست زیاد.نزدیک مهم ترهست.قبل بارداری برید متخصص ژنتیک شجره نامه ازتون میگیره و بهتون میگه چ آزمایشاتی انجام بدید

اصفهان زیباااا🌱

بیش فعالی درست میشه عموی من بیش فعال بوده مثلا چوب میکرده تو بخاری مینداخته رو فرش رو لبه دیوار حیاط ...

صبح ها که بیدار میشه دارو‌نخورده قشنگ مثل دیوانه ها می‌کنه دارو میدم سر سه ساعت اثرش می‌ره مثل معتاد ها پرخاشگری عصبی میشه تو طول روز فقط نگام ساعته هر جا میرم قمقمه آب دستم که قرصش رو بدم تو‌طول روز مدام حروف بحث ونصیحت سر همه چی مدام داد می‌کشه زور میگه لج می‌کنه و..

قبول ندارم من قراره چقدر بکشم ظرفیت ندارم پدر نداشتم مادر نداشتم از نوزادی مادربزرگم بزرگم کرد عمو ع ...

خدا بهت آرامش بده خیلی سخته خیلی زیاد

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

خانومی ک بیماری میتوکندریال دارید عزیزم این بیماری ارث مادری هست و ربطی به پدر نداره یعنی ربطی ب پسرخاله دخترخاله بودن شما نداره.جهشی هست که داخل میتوکندری های تخمک شما بوده

اصفهان زیباااا🌱

صبح ها که بیدار میشه دارو‌نخورده قشنگ مثل دیوانه ها می‌کنه دارو میدم سر سه ساعت اثرش می‌ره مثل معتاد ...

موبایل و تبلت هم داره؟شاید اثر اوناست

قبول ندارم من قراره چقدر بکشم ظرفیت ندارم پدر نداشتم مادر نداشتم از نوزادی مادربزرگم بزرگم کرد عمو ع ...

عزیزجانم آرامش ابدی اون دنیاست تواین دنیافقط بایدتلاش کنی که برای توشه جمعدکنی برای آخرتت

هههمههه مشکلات دارن حتی شایدازشمابدتراماباکفرگفتن حل میشه؟ 

بادعاکردن مسیرهموارترمیشه مخصوصادعادرحق دیگران مطمئن باش روزای خوبم میرسه

از اون بدتر بی کسی تنهایی این که حتی کسی نیست باهاش درد دل کنم

شوهرت چی؟اونم همراه نیست؟