2777
2789
عنوان

بچه معلول کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 8508 بازدید | 200 پست
قبول ندارم من قراره چقدر بکشم ظرفیت ندارم پدر نداشتم مادر نداشتم از نوزادی مادربزرگم بزرگم کرد عمو ع ...

عزیزممممم🥺

گاهی ادم نمیتونه حرفی بزنه در جواب بعضی حرفها...فقط باید با بغض سکوت کنیم 

خدایا تو ک دستت پره‌....پر از همه چییییییز.....اگر بخای میشه....نگاه کن اینجا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نیست خیلی از مشکلاتم رو نگفتم بازم ممنون بابت دلداری شما

عزیزجانم باورکن هست همه چی بدترشم هست دیدم که میگم ولی به این باورداشته باش شعارنیست واقعیته سختی های آدم به اندازه توانشه اونایه قبلیوپشت سرگذاشتی اینم میزاری

مگه شکایت نداری ازخدا؟ 

مگه گله نداری؟ پس به خودش بگو بگوحالاکه همچین بچه داده خودش کمکت کنه یک بارگفتی نشد دوبارگفتی نشد هزارباربگوازته قلبت ولی من مطمئنم همون باراول باتوکل وامیدبگی راهت هموارترمیشه

منم یکیو داخل کار درمانی دیدم بچش سی پی هست ولی بچه دومش سالمه توام باز بچه دار شو خوبه مثل من مشکل ...

عزیز ایشون از رفتار شوهرشم دل خوشی نداره و قصد داره جدا شه یه بچه بیمار ک نیاز ب مراقبت ۲۴ ساعته هم داره سر دستشه 

به اندازه کل عالم هم خسته و پریشونه 

چجور همچین توصیه ای میکنین ؟ 

چرا فقط بلدین بگین بچه بیارین ؟؟؟؟؟؟؟

مگه با بچه مشکلاتش حل میشه اخه 

عزیزم پیش مشاور رفتید 

شاید رفتارهای شوهرتون هم به خاطر اینه ک از درون شکسته

و اونم نیاز به امید داره مثل شما 

با همدیگه برید یا اگه شرایط ندارید جدا جدا برید

تا مشکلاتتون حل بشه 

بچتون فقط شما رو داره رهاش نکنید

وقتی مشکلاتتون با همسرتون حل شد اونموقع میتونید به بچه دیگه فک کنید 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
هیچ چیزی نمیتونم بگم ک آرومت کنه فقط دعا میکنم برای شما و پسر گلت و برای بقیه مادرایی ک با وجود این ...

سلام مجدد 

ممنون از محبت ودعای قشنگتون 

همین که دلداری ودعا میکنید خودش دنیایی ارزش داره 

ایشالا خودتون هم سلامت خوشحال باشید همیشه 

شاید ورزش و تفریح گروهی براش مناسب نیست نمیشه آموزش خصوصی ببرید؟نمی‌دونم چرا ولی حس می‌کنم حتما خوب ...

الان دیگه سنتور گذاشتم یاد بگیره 

اگه بشه شنا ببرم 

دکترش هم گفت فردی بذار 

مرسی از دل مهربونت خدا ازتون بشنوه همه بچه های مریض خوب شن ایشالا به خاطرمعصومیت ومظلومیت خودشون نه به خاطر مای مادر

عزیزممممم🥺گاهی ادم نمیتونه حرفی بزنه در جواب بعضی حرفها...فقط باید با بغض سکوت کنیم خدایا تو ک دستت ...

مرسی از دعای خوبتون 

من فقط همین سلامتی بچه رو می‌خوام وهمه بچه های مریض 

مرسی از محبتت

عزیزجانم باورکن هست همه چی بدترشم هست دیدم که میگم ولی به این باورداشته باش شعارنیست واقعیته سختی ها ...

دیگه نمی‌دونم چطور بگم خدا خودش از دل آدم ها خبر داره اصلا لازم نیست بگم 

ولی خوب ظرفیت رو نمی‌دونم وقتی مشکلاتی داری دورازجون شما باشه مجبوری بگذرونیم تحمل کنی هیچ کاری جز صبر وغصه وتومل نداری

هیچ وقت نمی‌گذره پشت سر نمیره من میگفتم بچه هستم خوب بچه ها و مردم و بقیه اذیتم میکنن البته همه نه ها بچه ها هم البته بچه بودیم حالیشون نبود اگه چن بار شنیده باشم کسیو نداری خوب باشه فکر میکردم بزرگ میشم تمام میشه خودم بزرگ شدم مادر شدم ولی کمبود پدرومادر هر لحظه حتی تو این سن باهامه 

خیلی سختی ها کشیدم تو عروسیم بارداری زایمان بچه داری همه همه هست هیچ وقت تمام نشده و نمیشه آدم تا بمیره هم خانواده میخواد و..

باز ممنون لطف داری شما 

استارتر ببخش من زیاد تو تایپیکت درد دل کردم قبلا کاربری داشتم چندین سال همه دردام رو میگفتم بعد بعضی ها می اومدن نظر بدن میرفتم از تو تابپیک ها یه جمله درمی آوردن میزدن تو روی آدم 

منم کاربری رو پاک کردم دوباره عضو شدم دیگه تو تابپیک شما صحبت شد باز سر درد دلم باز شد 

ایشالا فرزند شمام بهبود پیدا کنه خوب شه برا خدا کاری نداره که 

ولی بچه دوم بیار ولی قبلش مشاوره وهمه آزمایش ها رو بده اگرباز مادر شدی مطمعنم نودونه ونه دهم درصد فرزند سالم خدا بهت میده ولی بدون دست تنها هستی باید مثل من خودت رو تکثیر کنی خیلی بهتفشار میاد از نظر روحی جسمی تا بزرگ کنی 

خوبیش اینه سنت کم هست حا داری برای زایمان 

توکل بخدا ایشالا درست بشه شرایطت 

ممنون دکترش بهم قول داده راه میره کاردرمان میگه میره ولی چندسال طول می‌کشه برا بچم دعا کنید راه بره ...

برای سلامتیش صد تا صلوات میفرستم انشالله راه رفتن و دویدن شو ببینی

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾
خداب کسی نشون نده حتی دشمن خیلی سخته .درکش سختهدیدن سختیش سخته۹ماه نگه داری بابایمان سخت.اخرشم اینجو ...

شماک سز بودی چرا بچت اینطور شده 

اخه توطبیعی وکانال تنگ زایمان  معمولا اکسیژن نمیرسه

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐