2777
2789
عنوان

شوهرم انقد کتکم زده نمیتونم بخدا بلند شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2120 بازدید | 98 پست
پدرم قبولم نمیکنه دیگه ۲ ۳ بار‌ به شوخی شوخی اسم طلاق آوردم گفت حتی اسمشم نیار میکشم خودمو من آبرو د ...

اگه تصمیمت قطعی و جدی باشه،پشتت وایمیستن

فقط محکم باش،از این ادم شوهر واست در نمیاد

۷۰ سال هم بخوای عمر کنی،۵۰ سال دیگه ازش مونده

اینو از من ۴۰ ساله که جای مادرتم گوش کن عزیزم

ببخش ولی فقط داری به خودتو خانوادت خفت و حقارت میدی

یه بار برای همیشه تمامش کن

از تو مطمعن نیست ک بیچاره میگه آبروم می‌ره ..می‌ترسه باز برگردی ..

اره میدونم همین الانم میگه...میگه میگی طلاق میگیرم هااا ۱۰ روز بعد پشیمون میشی میگی میخوام برم آبرومو باز میبری خدا هیچ کس رو مثل من اسیر نکنه 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم اشتباه کردم مقصر خودم بودم ولی گفتم دوسش دارم درست میشه نشد

بدون هیچوقت درست نمیشه ک هیچ بدترم میشه 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

اگه تصمیمت قطعی و جدی باشه،پشتت وایمیستنفقط محکم باش،از این ادم شوهر واست در نمیاد۷۰ سال هم بخوای عم ...

مادر من همسن شماست یاد خانوادم میوفتم گریه میکنم میگم چه بدی در حقش کردن مگه دلم تو شهر غریب خونه ...نه فامیلی نه دوستی نه حتی خانواده ای خاله بخدا ۲۰ سالمه ولی پیر شدم رو آب و آتیش دارم زندگی میکنم نه راه پس دارم نه پیش

اره میدونم همین الانم میگه...میگه میگی طلاق میگیرم هااا ۱۰ روز بعد پشیمون میشی میگی میخوام برم آبروم ...

عزیزم تو اسیر نیستی فقط ب فکر خودت نیستی .. بشین قشنگ فکرکن تصمیم درست بگیر برو مشاوره .. مطمعنم تصمیم ب جدایی میگیری 

میدونم مقصرم تو رو خدا انقد سرزنشم نکنید بخدا خودم یه بدختم بخدا همین الان دارم اینارو با اشک مینویس ...

دعا چیه آخه عزیزم 

این چرت و پرتا چیه تا کم میارید میگید دعا 

همسرت یه بیمار روانی هست 

یا باید درمانش کنی یا جدا بشی یا تحمل کنی 

من جای تو بودم جدا میشدم 

حتی اگر پدرم حمایتم نمی‌کرد میرفتم پرستاری سالمند ولی آنقدر خفت و خاری نمیکشیدم 

با پدرت حرف بزن ، بگو تصمیمت جدیه . اونم سنگ که نیس. کمکت می‌کنه انشالله 

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 

من باشم التماس بابامو میکنم که بزاره برگردم ولی یه لحظه هم این آقا رو تحمل نمیکنم. انقدر ضعف دستش دادی که ازت سواستفاده میکنه. 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

چون پدرت یک بار وکیل گرفته تا آخر پیش رفته تو گفتی عاشقشم برگشتی حق داشته پس تعهد گرفته همه کار کرده تو برنکردی مسخرشون کردی برگشتی فقط باعث کینه و اختلاف خانوادت شوهرت شدی باز پدرت اومده شوهرت رو راه میده تو خونش منتشر میکشه کارخودت هست شوهرت رو پرو کرده 

الان دقیقا چی این مرد رو دوست داری که اینجور میزنت 

اشتباه اول سن کم شوهر کردی نمی‌دونم ساید پدرت هم زوری شوهرت نداده قطعا خودت عاشق شدی زوری شوهر کردی 

اشتباه دومت هم این بود که برگشتی 

اشتباه سومت هم اینه که الان نمیری بیفتی پای بابات که این بار ببرن پزشک قانونی وجدان شی 

وبزرگ ترین اشتباهات هم می‌تونه این باشه که بچه داربشی 

تا الان بچه نداری پاشو برو التماس پدرت کن جداشو برو پی کار ودرس خواندن وگرنه ده سال دیگه یک بچه رو بدبخت کردی حالا حسرت دوری بچت هم باید بکشی اگه جداشی

دیگم باز میخوای بگی دوسش دارم و..یا نمی‌رم پیش پدرم دیگه خودت میخوای زندگی کنی با این فقط بچه دار نشو نشو نشو

چون پدرت یک بار وکیل گرفته تا آخر پیش رفته تو گفتی عاشقشم برگشتی حق داشته پس تعهد گرفته همه کار کرده ...

نه بخدا قسم من حتی نمیشناختمش که بخوام عاشقش بشم...

اره دیگه تصمیمم رو گرفتم باید به بابام بگم 

نه بخدا قسم من حتی نمیشناختمش که بخوام عاشقش بشم...اره دیگه تصمیمم رو گرفتم باید به بابام بگم

آخه گفتی سنتی بوده ولی عاشقش شدم  راه دورم شوهر کردی 

حتما به پدرت بگو ولی اطلاع نده التماس کن اونم وقتی که واقعا تصمیم گرفتی جداشی وگرنه اصلا نگو 

پدرم قبولم نمیکنه دیگه ۲ ۳ بار‌ به شوخی شوخی اسم طلاق آوردم گفت حتی اسمشم نیار میکشم خودمو من آبرو د ...

اگه تصمیمت قطعی و جدی باشه،پشتت وایمیستن

فقط محکم باش،از این ادم شوهر واست در نمیاد

۷۰ سال هم بخوای عمر کنی،۵۰ سال دیگه ازش مونده

اینو از من ۴۰ ساله که جای مادرتم گوش کن عزیزم

ببخش ولی فقط داری به خودتو خانوادت خفت و حقارت میدی

یه بار برای همیشه تمامش کن

اینجور آدما بدتر میشن بهتر نه ..نمونشو اطرافمون زیاد دیدیم

اره بابا فک یه درصد خوب بشن اصلا

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

2810