2777
2789
عنوان

شوهرم انقد کتکم زده نمیتونم بخدا بلند شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2120 بازدید | 98 پست

اینکه از یه حیوونم بدتر مرتیکه  ببخشید  اسی ولی خاک توسرت ک همون موقع ب حرف بابات نکردی و جدا نشدی با این مرد در سن ۳۰ سالگی میشی یه پیرزن برو پیش بابات ب پاش بیوفت بگو غلط کردم تا از دست این روانی نجاتت بده 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیفهمم 

بی ابرویی ینی چی 

بی ابرویی ینی اینکه یکی از اشناهامون دخترش شوهر روانیش تو خونه مادر زنش کشتش بعدم رفت و زد زیرش 

بی ابرویی ینی این 

نه اینکه از به ادم مخ تعطیل طلاق بگیری 

موندم خونواده ها بچه هاشونو میبینن چجوری براشون زن میگیرن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

نمیخوام سرزنشت کنم ولی مقصر خودتی اول اینکه چرا برگشتی؟

دوم شما هزار مشکل داری بعد به فکر بچه ای؟بچه قراره معجزه کنه؟

برو دادخواست طلاق بده جدا شو با عرض معذرت بابات خیلی بیخود کرده که تعهد گرفته 

دختر ۱۵ ساله رو شوهر داده بعد با یه امضا میخواد از زیر بار اشتباهش شونه خالی کنه؟از وضعیتت عکس بگیر بفرست واسش 

بگو اشتباه برگشتن من رو با اشتباه شوهری که انتخاب کردی پای هم کم کن ولی برای پنج سال زجری که کشیدم باید  از این زندگی نجاتم بدی 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
پدرم قبولم نمیکنه دیگه ۲ ۳ بار‌ به شوخی شوخی اسم طلاق آوردم گفت حتی اسمشم نیار میکشم خودمو من آبرو د ...

خب این بار برو دیگه برنگرد تو هنوز سنی نداری خوبه باز این تحفه بچه نمی‌خواد 

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
پدرم قبولم نمیکنه دیگه ۲ ۳ بار‌ به شوخی شوخی اسم طلاق آوردم گفت حتی اسمشم نیار میکشم خودمو من آبرو د ...

مگه ملت مسخره تو هستن 

یا برو و طلاق بگیر 

یا بمون و کتک بخور و دم نزن 

رفت و امدت چیه 

لطفاً بچه هم پس انداز از اون گاو 

یکی دیگه رو بدبخت نکن 

حقی که خودت نتونستی از شوهرت بگیری یه بچه نمیتونه برات بگیره

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 

از تو مطمعن نیست ک بیچاره میگه آبروم می‌ره ..می‌ترسه باز برگردی .. 

میدونی چرا این بلا ها سرت میاره چون قاطع نیستی اعتماد بنفس نداری محکم نیستی شوهرت هم میدونه این موضع رو داره حسابی سواستفاده میکنه برو پزشک قانونی پرونده درست کن طول درمان بگیر حتی اگه شکایت نکردی واسه چی اینقدر سواری میدی چیت کمه تو شخصیت نداری مگه آبرو نداری خانوادت چی آبرو ندارن یه آدم بیشعور شمارو کرده مضحکه عام خاص به چه قیمتی از الان هرچقدر دوست داری گریه کن بزن تو سر خودت ولی فردا بلند شو یکم قوی باش اون شوهرتو ادب کن یعنی چی دست روت بلند میکنه شهر هرته مگه

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونم مقصرم تو رو خدا انقد سرزنشم نکنید بخدا خودم یه بدختم بخدا همین الان دارم اینارو با اشک مینویسم چشام تار میبینه امید وارم نه دختراتون نه خودتون نه خواهر هاتون به چنین دردی مبتلا نشه بخدا اسیرم کرده احساس میکنم دعا شدم چند باری هم تو خونم دیدم حتی اسم خودمو شایدم کار خانوادش باشه که هر بلایی سرم میاره بازم میگم اشکال نداره نمیدونم شایدم میخوام خودم رو توجیح کنم ولی بخدا گیر کردم 

2810