2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها چیزی که نمیشن همبازیه عزیزم 

به بدنت فرصت بده 

اینجوری خیلی درگیر میشی

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
هم آره هم نه یکم فضوله

نیار خواهرمم دوتا پشت هم آورد بچه هاش خیلی شیطونن ی بار گفت گاهی از دستشون گریم میگیره   

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  

به هرحال حاملگی دندانها واستخونهای مادر رونابود میکنه شیردهیم که باشه بعد تر باید این جسم یه ریکاوری بشه اگه خیلی دوست داری بچه ات رو زودتر از شیر بگیر یه سالم بزار بگذره خودتو یه کم تقویت کن بعد حامله بشو

بزار یه ۳ سال ۴ سالش بشه از شیر بگیر از پوشک بگیر هم خودت جون بگیری هم بچت سنت کمه بخوای دوتا بچه کوچیکو همزمان بزرگ کنی نابود میشی هم جسمی هم روحی 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلا تا ۴ سالگی بچت صبر کن بعد این فکر خود به خود از سرت میره😂😂

دختر من الان ۵ سالشه اصلاااا نمیتونم دیگه به دومی فکر کنم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
غلط کردم 🥲🥲 این چ فکری اول صبح اومد تو کلم

وقتی پسرت ۳ سالش شد اقدام کن حداقلش ۴ سال تفاوت سنی داشته باشن که خودت هم اذیت نشی بچه هاتم همینطور

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
کلا تا ۴ سالگی بچت صبر کن بعد این فکر خود به خود از سرت میره😂😂دختر من الان ۵ سالشه اصلاااا نمیتونم ...

من یکی دیگه بیارم دیگه بسه عمرا نمیزارم سه تا بشن 

بزار یه ۳ سال ۴ سالش بشه از شیر بگیر از پوشک بگیر هم خودت جون بگیری هم بچت سنت کمه بخوای دوتا بچه کو ...

هیچکسم نیس کمکم کنه خواهرم ک اصلا نمیتونه 

مامانمم کمک نمیکنه این بچمو ب زور چن بار اومد کمکم دیگه نیومد 

2810