2777
2789

بله قطعا زوده 

۵ سالگی بچتون تصمیم بگیرید به بچه دار شدن 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم میخاااد یکی دیگه بیارم شوهرم قشنگ دهنش سرویس شه🙂البته قبلش دهن خودم سرویسه🥲😂😂😂😂

دخترخالم بچه هاش پشت سر هم همن هر کدوم تقریبا ۱ سال از بعدی بزرگتره  پدرش در اومده بعضی وقتا از عصبانیت‌ میزتشون خیلی شلوغ و شیطونن

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
ارومه یا فضوله؟دختره یا پسره؟من زن عموم ی پسر ی سال و نیمه داره نا خواسته باردار شده الان اعصاب براش ...

وقتی پیش خودمه آرومه وقتی باباش میاد خونه خیلی فضول میشه جیغ میزنه اعصاب برام نمیزاره .. پسره

جسمت ضعیف میشه سختیشم که سخته شوهرت کمکت میکنه؟؟بین خودت وشوهرتمد فاصله میفته حداقل بزار دوسالش تم ...

آره کمک میکنه روزا سرکاره شبا میاد خونه خیلی کمک میکنه بچه رو با ماشین میبره دور میزنه خودش غذا بهش میده لباساشو عوض میکنه دستاشو میشوره

جاری من که یک پسر داره تازه ۱سالش شده الان ۴ ماه حامله هستش الان ‌پسرشو نمیتونه شیر بده خیلی اذیت داره میشه پسرش همش شیر خشکی کرده بچه رو اوضاع مالی خوبی ندارن حتا هنوز برای پسرش یک سیسمونی نگرفته یعنی کالسکه اینارو خواهرش بهش داده اما خودش میگه چون۳۷ سالشه باید بیاره چون سنش بره بالا بی عصاب میشه اما بچش خیلی اذیت میکنه اما من موندم چجوری دوتا رو میخواد جم کنه دوتاشونم بغلی چون پسرش نمیتونه راه بره هنوز و الان که تنها هست نمیزاره حتا مامانش غذا درست کنه بعد با دوتا میخواد چیکار کنه

2810