2777
2789
عنوان

درد و دلهای دختر نزدیک به چهل 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 10409 بازدید | 176 پست
به آداب و رسوم داهاتی ها ایراد می‌گرفت به من که پوستم آفتاب زده ایراد می‌گرفت .روغن به دستم میزدم وق ...

🥺🥺یعنی قبلش اینارو ندیده بود؟

تا قبلش حسن بود و الان شده بود ایراد؟

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
این تایپیک از اون تایپیک ها بود که اشکمو در اورد هر چقدر هم ما شعار بدیم که نه مگه شوهر چیه هیچی از ...

فرق نمیکنه مجرد باشی زخم زبون متاهل باشی و بی بچه باز زخم زبون مطلقه باشی زخم زبون سالم باشی و ژشت باشی زخم زبون قدبلند باشی زخم زبون قدکوتاه باشی زخم زبون فقیر باشی زخم زبون معلول باشی زخم زبون 

جالبه همه هم یک از یک بدبخت ترن اما انگار میخوان با زخم زبون برای چند لحظه حس کنن بالاخره از یه نفر خوشبخت ترن!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تاپیک دروغ هم باشه ولی واقعیت همینه خیلی ازدختراسنشون رفته بالا وازدواج نکردن اگه براشون حرف مرد ...

بله به چشم موردی تو فامیل دیدم که از سر دلسوزی نزدیکترین ها دلشو میشکنن

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

این تاپیک دروغ هم باشه ولی واقعیت همینه خیلی ازدختراسنشون رفته بالا وازدواج نکردن اگه براشون حرف مرد ...

دقیقا 

الان تقریبا همه جا تعدادی دختر دهه شصتی که سن شون یا چهل رد شده یا نزدیک به چهل هست 

و موقعیت ازدواج ندارند هست 

و حرف مردم داره خورد شون می‌کنه 

از جمله اطراف خودم 😪

و منی که برای خونه خودم رویا بافی میکردم .فکر میکردم که باید صبح که بیدار شم به گلا آب بدم خونمو برق بندازم .تا شب یه غذای خوشمزه بپزم منتظرش باشم بیاد شب که میاد کتشو از دستش بگیرم باهم شام بخوریم همه ش نقش برآب شد .چون متوجه شدم که نخیر آقا مزاجش فرق کرده تهرانی شده .اون دلش پیتزا میخواد لاک بزنم و ریمل بزنم .پنکک بزنم و کفش پاشنه بلند بپوشم و برم سرکار .با مرد غریبه هرو کر کنم

خدا رو هزار بار شکر عزیزم تاپیک آخرم آیات شصت قاف قرآن هست بگو خواهرت به آب بخونه و تا ۴۰ روز بخوره ...

سلام عزیزم

برای یکی از عزیزانم مشکلی پیش اومده 

در واقع خانوادمون در تنگنا قرار گرفته 

استرس زیادی داریم

شما میتونی راهکار بدی

فرق نمیکنه مجرد باشی زخم زبون متاهل باشی و بی بچه باز زخم زبون مطلقه باشی زخم زبون سالم باشی و ژشت ب ...

دقیقا منظورم همین بود چه ادم ها که به خاطر اینکه زخم زبون  نشنون قربانی شدن چه زندگی ها که به خاطر حرف مردم تلخ شده 

خدا ببخشتمون چه دین هایی که بر گردنمونه 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

عزیزم تو خیلی خودت و دست کم گرفتی الان تکنولوژی پیشرفت کرده و فاصله ای بین شهر و روستا نیست حتی داخل  بی امکانات ترین روستاها هم دخترا فوق العاده باکلاس و به روز هستن

یعنی میشه یه روز بیام نینی سایت بگم که :همه چی درست شده ،شوهرم پارانویید نداره.بچه هام شادن .زندگیم شیرینه ؟؟؟؟سپردم به خدا می‌دونم که درستش می‌کنه.اشک چشمام خشک شده از بس گریه کردم.خدایا خیلی التماست کردم به هرکسی که پیشت عزیزه قسم دادمت.خودت از دلم خبر داری .میدونی که قلبم ،روحم،مغزم ،تمام بدنم ،چشمام همه درد میکنن میدونی که شوهرم غیر قابل تحمل شده خودت بگو چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جوری که راجع به زندگی خودت نوشتی انگار متولد سال ۱۳۲۰ هستی نه ۱۳۶۸. من دو سال از شما کوچکترم اما سبک زندگیم فرق زیادی با دهه هشتادی ها نداره. مثلا نوشتی دخترایی که ماتیک میزدن یعنی رژ لبم استفاده نکرده بودی تا الان. برام عجیبه

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

دقیقا منظورم همین بود چه ادم ها که به خاطر اینکه زخم زبون نشنون قربانی شدن چه زندگی ها که به خاطر ح ...

من سروکارم با معلولهاس. با آدمهای مشکل دار، تماااام توقع اینها از جامعه فقط و فقط و فقط و فقط اینه که خیره نگاهشون نکنن و نچ نچ نکنن و با دیدن اینا، خدا رو بخاطر سلامتی خودشون با صدای بلند شکر نکنن.

فکر میکنی چند درصد مردم اینو بلدن؟ بله صفر درصد

با همکاراش و دوستاش که بینشون مجرد و عذبم پیدا میشد باهم بریم آخر هفته کوه .همه اینا رو خود خیرندیده تو پیام به من گفت .و دعا کردم پاش قلم شه اگه با زن مردم میره کوه .اگه هرو کر میکنن اگه تو روی زن نامحرم نگاه می‌کنه .خدا می‌دونه من نمی‌دونم حتما گهگاهی دستشونم بهم میخوره استغفرالله

من سروکارم با معلولهاس. با آدمهای مشکل دار، تماااام توقع اینها از جامعه فقط و فقط و فقط و فقط اینه ک ...

من احساس میکنم همه بلدیم ولی بیشترمون بلد نیستیم بهش عمل کنیم ، دخترم دستش از لحاظ ظاهری مشکل داره همین نگاه ها اعتماد به نفسشو از بین برده کلی تو زندگیش تاثیر گذاشته و قراره بزاره با جون و دل درک میکنم حرفتونو