2777
2789
عنوان

درد و دلهای دختر نزدیک به چهل 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 10409 بازدید | 176 پست

لوازم آرایشی بگیر، به خودت برس، تو نت سرچ کن، فیلم آرایش ببین، کم کم یاد میگیری. خودتو به روز کن، مدل لباس و تیپتو عوض کن. چه ایرادی داره شما هم گاهی لاک بزنی؟  

اینارو هم برای دل خودت بکن، اصلا کاری به این خاستگارت ندارم. خودتو تغییر بدی که خودت راضی باشی از چهره و تیپت، بقیه هم جذبت میشن. ازدواجم به سن و سال نیست. از شما سن بالاتر میشناسم مجرده و برای آینده شون برنامه ی ازدواج دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به اینکه باید چنگالو چجوری دستم بگیرم اگه رفتیم با همکاراش یه شب بیرون چیکار کنم .می‌گفت اونا خانماشون هم میان منم گفتم تو غلط کردی با زن همکارات رفتی بیرون خوبه والا محرمی گفتن نامحرمی گفتن  .منی که یک عمر رو از نامحرم پوشیده بودم .منی که جز برادرم و عمو و عمه و خاله و عمه زاده کسی رو ندیده بودم .چطور میتونستم برم تو تهران با مرد غریبه و زنش باهم بریم رستوران .چه جسارتا .چه کارا .اصلا با اون چه که زندگی کرده بودم زمین تا آسمون فرق داشت .منی که مهمون غریبه اگه میومد میرفتم تو اتاق قایم میشدم مامانم نمیذاشت بیام بیرونم همینم مونده بود با مرد نامحرم بریم بیرون که مثلا یه بشقاب برنج کوفت کنیک

اینو فک کنم برا ریتم داستانش گفت وگرنه احاق کور تو مجردی معلوم نی😂😂

یعنی بفهمم این تایپیک دروغه برا همیشه از نی نی سایت میرم چون واقعا قلبم درد گرفت و گریه کردم 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

به اینکه باید چنگالو چجوری دستم بگیرم اگه رفتیم با همکاراش یه شب بیرون چیکار کنم .می‌گفت اونا خانماش ...

طرز تفکرتو درست کن

روستایی بودنت و بقیه ی چیزا دست خودت نیست درست

ولی طرز فکرت دست خودته

-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند.
فرهنگ و کی میسازه ؟ منو شما دیگه خدایی الان به چند نفر تو فامیل فکر کن که زندگی تو چشمی دارن نه فقط ...

صد در صد درست میگین اما من بشخصه تو خونه ی خودم ننشستن از داشته های کسی بگم چون غصه ای میشه رو غصه هام 

فقط گفتم منم میتونم 

بعد تو فامیل ما هم هستن دخترهایی که هنر از سر و روشون میباره اما نمی‌دونم چرا هیچوقت در خودشونو و خواستگاری نزده یا همون اوایل اصلا مایل به ازدواج نبودن چون می‌شنیدم میگفتن هر کی میاد جواب رد میده اما تو دل اون دختر نبوده شاید معیارش فرق داشته شاید یکی و دوسش داشته 

اما جامعه مون داره رشد می‌کنه میرسه اون روزی که افتخار به شوهر داشتن خونه داشتن بچه داشتن نیست افتخار به آدم بودن هستش 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

این اینطوری نبودا .فامیل بودیم از بچگی میشناختمش اما خودش نخواست که بچه خوبی بمونه .تهرانی شده بود خودش خبر نداشت .از اون بچه های خوب حرف گوش کن بود تابستونا دنبال گاو و گوسفند بود حالا که رنگ تهران عوضش کرده بود از این کارا عار داشت و بی حیثیتی میدیدش .

یعنی بفهمم این تایپیک دروغه برا همیشه از نی نی سایت میرم چون واقعا قلبم درد گرفت و گریه کردم

بیخیال عزیزم ۹۸ درصد تاپیکا اینجا ساخته ذهن افراده

دو درصد حقیقته

اون دو درصدم همونایی ان ک میگن چرا بچم اسهال گزفته؟ 

اونا واقعا بچشون اسهال گزفته😂

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
صد در صد درست میگین اما من بشخصه تو خونه ی خودم ننشستن از داشته های کسی بگم چون غصه ای میشه رو غصه ه ...

انشاالله اون روزو ببینیم دنیای بدون قضاوت و ببینیم و چند روزی ها بدون استرس حرف مردم زندگی کنیم 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

به آداب و رسوم داهاتی ها ایراد می‌گرفت به من که پوستم آفتاب زده ایراد می‌گرفت .روغن به دستم میزدم وقتی میدونستم میاد موهامو میبافتم باز نمی‌خواست .گرچه کل دیدار ما دوبار اونم در جمع خانواده بود 

این تاپیک دروغ هم باشه ولی واقعیت همینه خیلی ازدختراسنشون رفته بالا وازدواج نکردن اگه براشون حرف مردم هم مهم نباشه  نیازطبیعی وخدادایه که داره اذیتشون میکنه

بیخیال عزیزم ۹۸ درصد تاپیکا اینجا ساخته ذهن افرادهدو درصد حقیقتهاون دو درصدم همونایی ان ک میگن چرا ب ...

چی بگم انشاالله خدا هدایت کنه