2777
2789
عنوان

درد و دلهای دختر نزدیک به چهل 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 10409 بازدید | 176 پست
یک جایی صف اتوبوس وایساده بودم یک خانمی صورتش کمی سوخته بود، انقد بقیه نگاش کردن آخرش یه آقایی گفت آ ...

تو دانشگاهمون یکی از بچه ها روی ویلچر میشینه همیشه میبینم بعضیا خیره نگاهش میکنن هر بار چشمم میفته رومو میکنم یطرف دیگ معذب نشه خیلی ناراحت میشن ادم بهشون زل بزنه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو دانشگاهمون یکی از بچه ها روی ویلچر میشینه همیشه میبینم بعضیا خیره نگاهش میکنن هر بار چشمم میفته ر ...

مثل خودمون دیگه، اگه یه روز بریم بیرون و بقیه بهمون زل بزنم کم کم معذب میشیم نکنه طوریمونه.

کلن فرهنگمون پایبنه. آفرین به شما که انقدر درست رفتار میکنید ♥️♥️♥️

ازدواج شانسیه 

مثلا من مجردم خواستگار خوب نیست

آشنامون مطلقه با یک بچه؛ خودش برای خودش خواستگار جور میکنه؛ زرنگه

مثلا خیلی با ناز صحبت میکنه؛ کرم میریزه 

ولی درواقع آدم تنبل ؛شلخته؛ عصبی؛ بدقلقه

ولی زرنگه ؛ توی ظاهر خودشو دختر آروم و با ناز و ادا نشون میده ولی توی خونه و زیر سقف بداخلاق و بی مسؤلیت و رفیق باز!

البته پدرش شناخته شده و سرمایه داره و خانم خودش ماشین و خونه و موبایل آنچنانی که همه حاصله مهریه اشه داره

الان اين زمونه کسی نگاه نمیکنه چجور آدمی هستی

همه دنبال ظاهر و سرمایه ان و عقلشون به چشمشونه 

نمیدونم شما خودت از اون دسته ای یا نه ولی دقیقا حرف اصلی رو گفتی. من یکی از اون دخترهام متاسفانه. شب ...

وا دیوونه ای مگه، تازه سر کارم میری؟ 

توام جوابش میدادی بیا باهم بریم ببندمت به ضریح بلکه شفا گرفتی.

بیخیال بابا هرکی یه مدل زندگی داره. یکی ازدواج میکنه یکی نمیکنه یکی سر کار میره یکی نمیره یکی سی سالگی از دنیا میره یکی ۹۰ سال عمر میکنه.

بیخیال قشنگم. اجازه نده کسی حتی تصور کنه میتونه باهات راجب ازدواج شوخی کنه. دلمرده نباش. مردم غمهایی توی زندگیشونه که ازدواج نکردن و بی همسری انگشت کوچیکه شم نمیشه. بزرگ باش و بزرگ زندگی کن گلم. گاهی تنهایی قشنگترین هدیه ایه که خدا به آدم میده. پاشو چارتا سفر برو آدم جدید ببین جای جدید ببین. هرشب بجای غصه، به خودت افتخار کن. 

وا دیوونه ای مگه، تازه سر کارم میری؟ توام جوابش میدادی بیا باهم بریم ببندمت به ضریح بلکه شفا گرفتی.ب ...

عزیزم یه سری کمبودها هست که بهترین شغل و پول هم نمیتونه جبران کنه. بعضی حسرتها آدمو داغون میکنه. 

هزار تا مسافرت هم بری و تا شب هم غرق خوشی باشی دیگه آخر شب فقط خودتی و غمهات.

سرنوشت ما هم اینجوری بوده دیگه. نمیشه که با خدا جنگید.

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
عزیزم یه سری کمبودها هست که بهترین شغل و پول هم نمیتونه جبران کنه. بعضی حسرتها آدمو داغون میکنه. هزا ...

فاز قربانی نگیر عزیزم. این فقط تفکراتیه که خودت انداختی توی سرت و انقد بهش پروبال دادی که فکر میکنی عین واقعیته با قاطعیت هم بیانش میکنی.

کدوم حسرت؟!! مگه چند سالته؟!! حتی اگه ۶۰ سالتم باشه باز فرصت داری آدم جدید پیدا کنی، دوست جدید،دنیای جدید.

دلمردگی دلمردگی میاره. بدبختی بدبختی میاره. هرچیزی مثل خودشو میاره. اصلن کلماتت رو نگاه کن. تک تکشون بار منفی دارن. مگه خودت چشه؟!! خودت باشی و خودت مگه ایرادش کجاس؟!!

صدبار این راهو رفتی و نتیجش همین بوده، بیا و چند هفته سغی کن متفاوت فکر کنی، با اهریمن ناامیدی درونت بجنگ. فکر نکن همه اینجا خوشبختن و زندگیشون گل و بلبله. تنهایی میراث آدمیزاده. آخرش بار زندگی رو باید تنها به دوش بکشیم حتی اگه چارده تا بچه داشته باشیم. زاویه دیدت غلطه. اینو از منی که به اندازه تارهای موهای چل گیس رنج داشته م توی زندگی بشنو و بگو چشم

جوری که راجع به زندگی خودت نوشتی انگار متولد سال ۱۳۲۰ هستی نه ۱۳۶۸. من دو سال از شما کوچکترم اما سبک ...

فرهنگ روستاها و شهرها خیلی متفاوته

مادرشوهر من متولد ۴۷ و معلم ابتدایی شد ۲۷ سالگی ازدواج کرد و الان بازنشست شده

یه بار زندگی یه خانمی خوندم که اونم متولد ۴۷ بود ولی اصلا سواددخوندن نوشتنم نداشت و ۱۴ سالگی شوهرش داده بودن

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه