2777
2789
یسوالخانومایی که تو بلاتکلیفی میمونن میتونن پارتنر داشته باشن؟اصن نیازاشون چی میشه؟

رفته رفته آدم عادت میکنه ب شرایط مث قبل متاهلی،من معتقدم تا تکلیف تموم نشده نباید سراغ رابطه ی جدید رفت الان چن تا مشکل هست اون موقع هزاران مشکل و فکر و خیال میاد سرآدم

هنوز طلاق نگرفتیم نزدیک دوساله جدا ازهم زندگی میکنیم

ما هم هنوز طلاق نگرفتیم و سه چهار ساله جدا شدیم از هم، تو  راهروی دادگاه هم میبینیم همو انگار صد پشت غریبه ایم! کاملا درکت میکنم😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یسوالخانومایی که تو بلاتکلیفی میمونن میتونن پارتنر داشته باشن؟اصن نیازاشون چی میشه؟

حالا یه کم تنها بمونن به جایی نمیخوره از یه رابطه بیرون اومدن فوری وارد یه رابطه جدید شدن اشتباه محضه...

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
ببخشید من در این مورد سوال دارم،پسر خالم چهار تا خونه داره که هر چهارتارو زده به نام همسرش،مهریه همس ...

پسر خالت حقشه.مگه همشو به نام زنش نمیزد ،چی میشد؟ چقد بعضیا جو گیر میشن. چقد آدما اشتباه میکنن.به نام پدر و مادر خودشون که گوشت و خونشونه نمیکنن، بعد میرن ۴ تا بنام دختره میزنن

بله قشنگم فقط خونوادس ک از خونو گوشتته و نمیتونی فراموششون کنی

عزیزم خانواده همون پدرو مادر هستن اونام زمانی باهمین به قول شما کاغذ به هم پیوند شدن از ازل که خانواده نبودن...هیچ وقت طلاق عادی نمیشه...زن و شوهری که ده سال زندگی کردن باهم جدایی از باهم بودن تلخ تره براشون

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
پارتنر یعنی شریک جنسیبهتره قبله بکار بردنه کلمه ها معنیشو خوب بفهمیم

من فکر میکردم پارتنر یعنی شریک فقط. چون دیدم میگن دنبال پارتنر زبان انگلیسی میگردم

خواهش میکنم با تاپیک های سرکاری مخ ماروکارنگیرین
ممنونم هدفش ن زندگی هس ن طلاق منم تو بلاتکلیفی گذاشته شکلیت تمکین کرد رد شد الانم نفقه میده ولی حاضر ...

دلیل رد شدن تمکین چی بود؟! محاله رد بشه ! البته ایتو میگم چون احتمالا خونه داشتید وزندگی میکردید . قاضی میگه برید سر خونه تون .. حالا بعضیا تو عقدن .. شرط تهیه مسکن و اثاث میذارن

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

میدونی یکی از سخت ترین قسمت های طلاق چیه؟

اینکه بچه ی طلاق هیچ وقت نمیتونه خواهر و برادر تنی داشته باشه

بچه ها بدون هیچ گناهی قربانی میشن

از همه لحاظ بهشون ظلم میشه

کاش پدر و مادر هر دو به خاطر بچه یه کم کوتاه می آمدن 

یا خودشون باب میل همسرشون تغییر میدادن

دوست عزیز من از مشگلات شما خبر ندارم ولی کاش همسرت یه کم اخلاقش تغییر میداد در عوض شما هم گذشت میکردی یا هر کار دیگه ایی که رابطه تون بهتر میکرد