2777
2789
عنوان

بچم بدون کاپشن رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خواهر اصلا این نسل جدید😀مگ مثل ما بیچارها هستن تا الان هم از بقیه حرف شنویی داریم

حرف شنوی رو خوب اومدی ،

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

دو روزه تهران خیلی سرده. من الان دخترمو گذاشتم مدرسه برگشتم.یخ کردم

مشهد هم خیییلی سرده ،افتاب در اومده ولی خنکه

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

من چون دیشب نتونستم بخوابم شوهرم فقط میومد می پرسید کتاباش چیه که براش بذارمگفتم همه چیو دیشب آماده ...

خوش به حالت، من یک هفته هم نخوابم تکالیف بچمو کمک میکنم انجام میده، همه وسایلاش رو مرتب میزارم تو کیفش، لباسهاشو میپوشونم میبرم سوار سرویس میکنم.

تازه شوهرم بازم طلبکاره

تازه پیرم بیش فعال، نقص توجه و تمرکز داره همش دارم بهش آموزش میدم انرژیش رو میگیره دیگه خوابمم کمه هر روز نهایت ۵ساعت میخوابم

تهران ک خیلی سرده والا پکیجا جواب نمیدن داریم یخ میزنیم

عه من فکر کردم فقط پکیج ماست که جواب نمیده!!! اصلا انگار خاموشن.خونه یخه😬😬😬😬

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اگه تهران هستی. تهران که سرد نیست. و نیازی به کاپشن نیست. کلاسها هم که گرمه

تهران سرد نیست؟!!!!! الان درجه هوا زده ۱ درحه

بعد میگی سرد نیست؟!!!

سرده خیلی هم سوز داره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خوش به حالت، من یک هفته هم نخوابم تکالیف بچمو کمک میکنم انجام میده، همه وسایلاش رو مرتب میزارم تو کی ...

می تو.ولی روزی دو سه ساعت تایم خواب دارم. چون غیر از اون بیش فعاله،دوتا دیگه هم دارم🤕🤕😵‍💫😵‍💫😵‍💫

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اره سرامیکا مخصوصا بی دمپایی رد شی تا مغز ادم یخ میزنهخدایی بخاری خیلی بهتره پکیج حال نمیده

نه فکر میکنی. ما امتحانی بخاری هم زدیم..فقط جلوی بخاری داغ بود.

می تو.ولی روزی دو سه ساعت تایم خواب دارم. چون غیر از اون بیش فعاله،دوتا دیگه هم دارم🤕🤕😵‍💫😵‍💫😵 ...

یا خدا 🥺 من برای هفت پشتم و هفت حد و آبادم بسه همین یکی از نوزادی پیرم کرده الان ۸سالشه

ذوزا هم نمیخوابه، بخوابه هم من کار دارم نمیتونم بخوابم