2777
2789
ممنونم هدفش ن زندگی هس ن طلاق منم تو بلاتکلیفی گذاشته شکلیت تمکین کرد رد شد الانم نفقه میده ولی حاضر ...

میخاد که خودت بگی طلاق وحق وحقوقتو نده ونگیزی اگه دوست داشت ۲سال ولت نمیکرد ادم عاشق ۱روزم. نمیتونه دووم بیاره چه برسه ۲سال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخاد که خودت بگی طلاق وحق وحقوقتو نده ونگیزی اگه دوست داشت ۲سال ولت نمیکرد ادم عاشق ۱روزم. نمیتونه ...

ن مهریه رو داده البته بیشترو بخشیدم توافقی مبلغی گرفتم نفقه هم ک میده فعلا

خیلی سخت این حس منم تجربه کردم یکی که دنیا یه مدت نزدیک ترین کست هست بعد یهو انقدر غریبه میشه برات ...

دقیقا طلاق همینش خیییلی سخت ودردناک وعحیب یکی ک یروزی انقدر بهت نزدیک بود خصوصی ترین  هاتو دیده بود بعد چجور میشه یهو انقدر باهات غریبه میشه

اسی،میدونی شرایط پرداخت مهریه چطور هست؟همسر من یه خونه و یک ماشین داره آیا سالی یک سکه فقط به من میر ...

وقتی خونه و ماشین داره میتونی توقیف کنی خونش رو ب فروش میذارن حق تو رو میدن 

قسط بندی مال زمانی هس ک طرف هیچ چیزی ب نامش نباشه

میخاد که خودت بگی طلاق وحق وحقوقتو نده ونگیزی اگه دوست داشت ۲سال ولت نمیکرد ادم عاشق ۱روزم. نمیتونه ...

خب اگ میخواست اذیتش کنه نده چطور نفقشو یجا داداه کسی ک قصد اذیت کردن داشته باشه همون نفقه رو هم پرداخت نمیکنه یا ب بدبختی میده دیدم ک میگم

شاید. باورتون نشه خیلی برای من سخت بود وقتی جایی میدیدمش بهش علاقه ای نداشتم ولی انگار برق منو گرفته بود الانم بهش علاقه ای ندارم ولی حس برق گرفتگی رو ندارم الان خیلی زیاد میبینمش نکبت رو