2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخیش اخرش خوب تموم شد باخوندن این تایپیک وغم تو دل ادماش دلم گرفت خداروشکر ک برا سما اخرش خوب تموم ش ...

اره اون ازدواج کرد حتی وقتی کات کرده بودیم و دوباره برگشته بود میگفت میخواستم زود ازدواج کنم تا تو بسوزی ولی خب قسمتش نشد و ۴سال بعد ازدواج کرد،من مجردم الان ولی خوشحالم ازینکه اون تو زندگیم نیست به ادمه لول پایین وابسته س خانواده و دهن بین اصلا بدرد من نمیخورد

تعارف نکن یه 10 تا دیگه هم میاوردی تو المان با اون اقتصاد و دولت قوی مردمش یدونه بیشتر جرات نمیکنن ...

به خدا بیشتر زنای ایرانی دیوانه ان. مجنونن. اصن آدم هاج و واج میمونه. مگه میشه شوهرتو نخوای و تو زندگی هر جوووور شده و با خفت بمونی؟! تازه بچه بیاری؟ فقط از یه دیوانه این کارا برمیاد. زنا هم البته خیلی تقصیر ندارن. جامعه مردسالار مجبورشون میکنه و عقل و جراتو ازشون میگیره. 

خب گلم ببخشیدا اینو میگم من نه طرف زن هستم نه مرد طرف حق رو میگم خب زنی ک تو خونه مونده مخارجش شوهرش ...

منم بخاطر خودم نگفتم خودم سرمهریه توافق کردم ...خیلیا بعد طلاق ازدواج نمیکنن و مهریه پشتوانه هست براشون مخصوصا اگه شاغل نباشن و کسی نباشه حمایتشون کنه

چی بگم فقط این وسط اون طفل معصوم سوخته چون بلاخره تو هم راه رو پیدا می‌کنی اونم فقط اون بچه است که پ ...

حرفتون ناراحت کننده هست چون خیلیا باوجود بچه طلاق گرفتن وقتی چاره ای نداشتن ...ولی از حسرت شوهر کسی حرفی نزد دوباره تاپیک رو بخون 

منم با همسر دومم چند ماه بعد ازدواج تو فروشگاه همسر اولمو دیدم پدر پسرم بعد ده سال زندگی بخاطر خیانت ...

اگه انقد زندگیتون براش مهم بود واسش تلاش میکرد گریه کردن بعدش چه فایده ای داره....رابطتون با همسر الانتون چطوره؟

به خدا بیشتر زنای ایرانی دیوانه ان. مجنونن. اصن آدم هاج و واج میمونه. مگه میشه شوهرتو نخوای و تو زند ...

یه سندرمی هست به اسم استکهلم 

متاسفانه یه عده دچار همونن 

اطراف منی هستند خیلی سخته 

عاشق کسی میشن که آزارشون میده 

چ وحشتناک،شاید اگه من بودم از شدت دلتنگی بهش پیام میدادم یا زنگ میزدم نمیزاشتم اینطور بلاتکلیف بمونم

میتونستم همون جا برم حضوری باهاش حرف بزنم ولی نرفتم حرف زدن باهاش فایده ای نداره همون اوایل ب پیام و زنگام اهمیت نمیداد منم دیگه عزت نفسم اجازه نمیده 

فکر می کنی عزیزم خیلی هم بی تفاوت نبودی وگرنه الان درموردش تاپیک نمی زدی

ن رفتم پیشش یقه اش رو بگیرم ن داد بزنم سرش ن بعدا بهش پیام دادم ن تماس 

پس این بی تفاوتی نیست چیه؟!

برام عجیبه چ جوری ی نفر ک تو همه چی محرمت میشه سال های طولانی باهم وقت میگذرونید و میگردین و ....چ جور انقد برات غریبه میشه مگه میشه ؟!!

اگه دوستش داری برش گردون خوب ،،،اگرم نداری ک بشین متقاعدش کن حرف خیلی چیزا رو حل میگنه

منم میگم خدا زبون رو واسه چی داده واسه حرف زدن و متقاعد کردن یا شدن ولی اصلا ب حرف هیشگی توجه نمیکنه حتی وکیل خودم و خودش ....