2777
2789
عنوان

علت سقط تو هفته های پایین

1801 بازدید | 32 پست

سلام به دوستان عزیز

من در ۵ هفتگی بارداریم سقط کردم 

بچه دوم ام هست ،سابقه سقط نداشتم 

کسی تا حالا این تجربه مشابه رو داشته ؟و مهمتر که علت رو بررسی کرده که در بارداری بعدی اینطور نشه 

لطفا اگر تجربه یا توصیه ای دارید به مشارکت بزارید ،ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم

منم سابقه سقط نداشتم ولی بچه دومم سقط شد ۱۳ هفته

معمولا به سابقه نیست 

پیش میاد 

الانم که سقط ها زیاد شده

احتمال داره مشکل کروموزومی اینا داشته

من که از دکتر و ماما پرسیدم گفتن نمیخواد هیچ آزمایشی بدی

اگه یه بچه صحیح و سالم داری دیگه معمولا یه سقطو پیگیری نمیکنن

بعضیا کلا ژن خودشون و شوهرشون باهم به مشکل میخوره بچه ها نمیمونن

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام... کار طبیعت هست معمولا رویانی که ضعیف باشه و حتی نقص عضو یا جهش ژنتیک داشته باشه سقط میشه... تعدادی هم دیگه به دنیا میان و یک عمر عذاب میشن برای خودشون و خانواده شون... اصلا غصه نخور تکرار نمیشه .

من بچه دومم سقط شد و سومی رو سه ماه بعد از سقط حامله شدم مشکلی هم پیش نیامد

منم‌ بچه اولم رو تو هفته های پایین سقط کردم دلیل خاصی نداره یا مشکلات کروموزومی هست یا رحم آمادگی ند ...

سقط برای حاملگی اول یه چیز طبیعیه.... قدیمیا میگفتن بچه اول مال کلاغه... از بس سقط رایج بود

من تو همین نی نی سایت خونده بودم پیاز درمانی و قرص کیوتن واسه باروری خوبه و اینها رو استفاده کردم و ۳ ماه بود که اقدام کردیم و اینم بارداری اینطوری شد که سقط شد 

چه خوب ،خدا کنه بارداری بعدی ،واسه منم اینطور باشه

استرس نداشته باش و خیالت راحت .... نیاز به پیگیری نیست اصلا... سه حاملگی ناموفق پشت هم اگه پیش بیاد نیاز به پیگیری داره... حتی اگه مثلا اولی سقط دومی سالم و سومی هم سقط بشه چون توالی نداشته پیگیری نمیخاد...

یه نصیحت خواهرانه به بدنت استراحت بده مثل من عجول نباش. گرچه حال شما رو درک میکنم. حس شکست و ضعف داری... طبیعیه

منم‌ بچه اولم رو تو هفته های پایین سقط کردم دلیل خاصی نداره یا مشکلات کروموزومی هست یا رحم آمادگی ند ...

به سلامتی،خیلی امیدوار شدم ،چند تا تاپیک خوندم که مشکل از اسپرم یا تخمک ممکن باشه ،البته بچه اول من سالمه و راحت باردار شدم و مشکلی هم تو بارداری نداشتم