2777
2789
عنوان

علت سقط تو هفته های پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 32 پست
استرس نداشته باش و خیالت راحت .... نیاز به پیگیری نیست اصلا... سه حاملگی ناموفق پشت هم اگه پیش بیاد ...

آره دقیقا ،الان هم دلدرد دارم و قرص هیوسین خوردم و کیسه آبگرم گذاشتم ،چون واقعا بچه دوم میخواستیم که اینطور شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوتاسقط تو۵ هفته داشتم یکی مهر پارسال یکی هم خرداد

اینماه دکترم گفت احتمالا ضخامت رحمت کمه اینجوری میشی بهم استرادیول داده تا ببینم نتیجه چی میشه. 

یکی هم میگه همزاد داری باردارشدی کمرتوقفل کن 

آره دقیقا ،الان هم دلدرد دارم و قرص هیوسین خوردم و کیسه آبگرم گذاشتم ،چون واقعا بچه دوم میخواستیم که ...

ای جانم.... این روزها با تلخی و سختیاش میگذره‌. چند وقت دیگه حامله میشی نگران نباش. فقط فرصت بده به خودت بدنت رو تقویت کن و قرص های تقویتی قبل از بارداری بخور. مراقب باش اضافه وزن نیاری.... اسمش یادم نیست خانواده پرگنانت ویت بود فکر کنم

ای جانم.... این روزها با تلخی و سختیاش میگذره‌. چند وقت دیگه حامله میشی نگران نباش. فقط فرصت بده به ...

ممنون عزیزم ،من وزنم ۵۲ کیلو هست ،هرچی بخورم بازم جا داره ،قرصهای سلن پلاس و فرماکس و کیوتن خوردم تو همین یه ماه اخیر ،همه ویتامین هستن

منم دوتاسقط تو۵ هفته داشتم یکی مهر پارسال یکی هم خرداداینماه دکترم گفت احتمالا ضخامت رحمت کمه اینجور ...

حتما آزمایشات اسپرم هم بدید ،تو نی نی سایت خوندم که به کیفیت  تخمک و اسپرم هم میتونه مربوط باشه